Πρασσά, Λάγκης και Μαγκλάρα το προπονητικό τιμ των γυναικών του Φάρου Κερατσινίου

Ο Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει  το καινούργιο προπονητικό τιμ, που θα καθοδηγήσει την γυναικεία ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Επικεφαλής θα είναι η Σταυρούλα Πρασσά, ένα γνώριμο και οικείο πρόσωπο για το σύλλογο. Στην ομάδα ξεκίνησε την  αθλητική της καριέρα που συνεχίστηκε πολύ πετυχημένα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τώρα  επιστρέφει ως προπονήτρια,  για να μεταφέρει στις αθλήτριές μας τις παραστάσεις της από το υψηλό επίπεδο που αγωνίστηκε, αλλά και τις εμπειρίες, που αποκόμισε ως μέλος του προπονητικού τιμ στις πρωταθλήτριες ομάδες του Ελληνικού  και του Ολυμπιακού.

Συνεργάτης της θα είναι o Μιχάλης Λάγκης που κατέκτησε την προηγούμενη χρονιά ως assistant coach, την άνοδο στην Β’ Εθνική ανδρών με την ομάδα του Γλαύκου Πατρών.

Στο προπονητικό σταφ θα ανήκει ένα ακόμη γνωστό πρόσωπο, η Αριστέα Μαγκλάρα. Η έμπειρη αθλήτρια είχε καθοριστική συμμετοχή στην περσινή πετυχημένη πορεία και θα συνεχίσει να είναι στο σύλλογο, με διαφορετικό ρόλο αυτή την φορά.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί, αφορούν την παρουσία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διακριθεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, αλλά και την δημιουργία ενός κορμού από αθλήτριες που θα αποτελέσουν την βάση για μελλοντικές επιτυχίες.

Η ταύτιση φιλοσοφίας, στόχων και τρόπου λειτουργίας της ομάδας, μεταξύ της διοίκησης και των προπονητών,  αλλά και η διάθεση που υπάρχει από όλους για δουλειά, τους κάνει όλους αισιόδοξους ότι ο Φάρος θα παραμείνει μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια