Συνεχίζουν στο Στρατώνι, Χατζούλης και Μιχαηλίδης-Ανανέωσαν τρεις παίκτες, αποκτήθηκαν επτά, αποδεσμεύτηκαν δέκα-Όλα τα ονόματα

Ο ΣΑ Στρατωνίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Γιάννη Χατζουλη και Άλκη Μιχαηλίδη για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο. Επίσης ανανέωσαν και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Δασκαλόπουλος για 10η συνεχή περίοδο, ο Γιάννης Φλιάτης για 4η και ο Γιώργος Πολιτόπουλος για 3η.

Ακόμη καλωσορίζει στην ομάδα τους Κοτζαγιάννη Θεόφιλο που επιστρέφει στην ομάδα του από την Χαλκηδόνα, Κολοκοτρώνη Βασίλη από τη Γέφυρα, Δοξάκη Κώστα από τον Αίαντα Ευόσμου, Μπέγο Ραφαήλ από τον Πολύγυρο, Γεωργιάδη Χάρη από Ιωνικό Ιωνίας, Σιδηροηλία Θωμά από Ιωνικό Ιωνίας και Δημητρακά Βαγγέλη από Ερμή Λαγκαδά.

Τέλος θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα στους Φλιάτη Γιώργο, Λευκαδίτη Σπύρο, Σαμαρά Δημήτρη, Στοϊτση Γιώργο, Καραμανώλη Μάνο, Δελίδη Μιχάλη, Σερέτη Τριαντάφυλλο, Σπύρα Τάσο, Πονόπουλο Γιώργο και Κατσούλη Κώστα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια