Ρογκαβόπουλος: «Αφιερωμένη στον Καματερό η νίκη»

Η νίκη στην πρεμιέρα σχεδόν πάντα έχει ξεχωριστή σημασία και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η Εθνική Εφήβων τα κατάφερε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απέναντι στην Ιταλία παρά τα προβλήματα που είχε Είναι και το σημείο στο οποίο στάθηκε ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος άφησε το παρκέ με 32 πόντους και 12 ριμπάουντ.

«Η ομάδα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη που της τονώνει το ηθικό και της δίνει σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια και την βαθμολογία του ομίλου, ενόψει των αγώνων χιαστί», τόνισε ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για μια... ξεχωριστή κατηγορία άγχους: «Άγχος υπήρχε καθαρά δημιουργικό όμως, διότι όλα τα παιδιά ανυπομονούσαν να πατήσουν παρκέ και να αγωνιστούν».

Αρσενόπουλος, Σανδραμάνης, Καράμπελας και Καματερός αντιμέτωπισαν προβήματα υγείας με τον τελευταίο μάλιστα να μένει στο ξενοδοχείο: «Η θέληση να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη ήταν τόσο μεγάλη που ο Νίκος (Αρσενόπουλος) και ο Χρυσόστομος (Σανδραμάνης), αν και αδιάθετοι, αγωνίστηκαν στο 100% και ο Καράμπελας που είχε το ίδιο πρόβλημα δεν σταμάτησε ποτέ να φωνάζει από τον πάγκο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Τάσο Καματερό που εξαιτίας της αδιαθεσίας αυτής δεν ήταν σε θέση να μας ακολουθήσει σήμερα στο γήπεδο για το παιχνίδι και έμεινε στο ξενοδοχείο. Όλα αυτά μαζί κάνουν την νίκη πιο ιδιαίτερη, γιατί δείξαμε χαρακτήρα».

Η συνέχεια γράφει Λετονία. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο την διοργανώτρια χώρα, κάτι που καθιστά ιδιαίτερο το παιχνίδι από μόνο του ως στοιχείο: «Θα είναι ακόμη δυσκολότερο το αυριανό παιχνίδι. Το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία. Να μπούμε και να παλέψουμε! Ο στόχος μας είναι να παλεύουμε σε κάθε φάση και στο τύλος θα δούμε που θα φτάσουμε. Όσο παραμένουμε ενωμένοι, θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια