Σταματέλλος, Γεωργίου, Κουλουμπής, Αρνίδης και Μελίδης στο Ασβεστοχώρι-Μητριτζίκης: «Παίκτες με ποιότητα και άριστοι χαρακτήρες»

Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση για το Ασβεστοχώρι που απέκτησε παίκτες με θητεία σε Εθνικές κατηγορίες και στην Α΄ ΕΚΑΣΘ στην οποία θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Βασίλης Σταματέλλος (1)  από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Γ΄ Εθνική), Κωνσταντίνος Γεωργίου (1) από τον Μαντουλίδη (Γ΄ Εθνική), Γιάννης Κουλουμπής (2) από ΑΕ Πυλαίας (Α΄ ΕΚΑΣΘ), Δάνης Αρνίδης (2-3) από τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Β΄ Εθνική) και Γιώργος Μελίδης (5) από Κεραυνό Αγίου Παύλου  (Α΄ ΕΚΑΣΘ). 

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μητριτζίκης τόνισε αποκλειστικά στο μπλογκ τα εξής: «Αποκτήσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Πήραμε παίκτες με ποιότητα και άριστους χαρακτήρες που είναι πολύ σημαντικό».

*Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ένας ακόμη παίκτης με μεγάλη θητεία σε ομάδες Εθνικών και τοπικών κατηγορίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια