Παραμένουν στον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου Πράντζος και Τόττης

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις προχώρησε ο Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο εσωτερικές μεταγραφές που όμως είναι πάρα πολύ σπουδαίες και η παραμονή τους ήταν πρωταρχικός σκοπός τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή.

Ο Ιωάννης Πράντζος αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα με υποσχετική μεταγραφή από τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων. Η διοίκηση της ομάδας έδειξε έμπρακτα την πρόθεση της να τον διατηρήσει στις τάξεις της και κατάφερε να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή πάρα το γεγονός ότι είχε πολλές προτάσεις και αποτελούσε το μήλον της έριδος για πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Η διοίκηση και ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Ηλιάδης ευχαριστούν ιδιαίτερα την ομάδα Μαχητές  Πειραματικό για την άψογη συνεργασία που είχαν και την παραχώρηση του αθλητή.

Επίσης ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Θανάση Τόττη ο οποίος είναι γεννημένος το 1996 και θα αγωνίζεται και του χρόνου στην ομάδα. Η άνοδος του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας, ο στόχος του πρωταθλητισμού αλλά και η πρόκληση της ατομικής διάκρισης ήταν οι λόγοι που κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει τελικά αν είχε επίσης πολλές προτάσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια