Η AJ Alix στα Καλύβια- Δείτε το βίντεο από την περσινή της σεζόν.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Καλυβίων ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την δεύτερη Αμερικανίδα αθλήτρια της ομάδας για την περίοδο 2018-19. Η αθλήτρια ονομάζεται AJ Alix, γεννήθηκε στις 9/5/1995, έχει ύψος 1,68, αγωνίζεται στη θέση 1 και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Florida State της περιφέρειας ACC.

Τα πρώτα τρία χρόνια της κολλεγειακής της εμπειρίας αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο TCU της περιφέρειας BIG 12. Είναι πολύ καλή στο να τρέχει την ομάδα, να οργανώνει το παιχνίδι, να σκοράρει αλλά και να δημιουργεί για τις συμπαίκτριές της, από Pick n Roll και από διεισδύσεις. Επίσης είναι πολύ καλή σουτέρ 3 πόντων και εξαιρετική πασέρ. Μπορεί να διαχειριστεί δυνατά και ποιοτικά ρόστερ όπως ακριβώς έκανε και στο Πανεπιστήμιο όπου οι 4 από τις 5 βασικές κατέληξαν στο WNBA.

Όπως η πρώτη αθλήτρια Gmrice Davis ήταν πολύ ανταγωνιστική στο training camp των πρωταθλητριών Minnesota Lynx, έτσι και η AJ ήταν η αθλήτρια που κόπηκε μόλις την τελευταία μέρα από το camp των Washington Mystics με τον προπονητή να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές της.

Την τελευταία της χρονιά είχε κατά μέσο όρο 11,4π, 2.7ρημ, 6.3ας, 1.5κλ με 50% 2π, 36.7% 3π και 79.2% στις βολές σε 29.7 λεπτά συμμετοχής. Η αθλήτρια θα βρίσκεται στην Αθήνα στα μέσα Σεπτεμβρίου για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε το βίντεο από την περσινή της σεζόν:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια