Συνεχίζουν στις Εσπερίδες Ρουμπελάκης και Δανούση-Οι πρώτες τους δηλώσεις

Για πέμπτη διαδοχική σεζόν ο Γιώργος Ρουμπελάκης θα βρίσκεται στο τιμόνι των Εσπερίδων, ενώ στην ομάδα της Καλλιθέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Τόνια Δανούση.

«Η απόφαση να συνεχίσω είχε να κάνει με την πεποίθηση ότι η ομάδα θα κάνει ακόμη ένα βήμα ψηλότερα. Είμαι εξίσου φιλόδοξος με την νέα διοίκηση και επομένως έχουμε κοινή φιλοσοφία . Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και παρά τις αρκετές αντιξοότητες , Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες υπερέβαλαν εαυτούς και θέλω να τις ευχαριστήσω θερμά . Νομίζω μπήκαν τα εχέγγυα να παραμείνω και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά . Πήρα όλες τις διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες ότι η επόμενη σελίδα στον σύλλογο θα είναι ακόμη πιο λαμπρή και ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στο μπάσκετ γυναικών θα συνεχίσει να τιμά τον χώρο. Έχω αγαπήσει τον σύλλογο τόσα χρόνια και θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερα με συμπαραστάτες διοικούντες και αθλήτριες», ήταν τα λόγια του Ρουμπελάκη.

«Η διοίκηση έδειξε αμέσως ότι με ήθελε στο ρόστερ , ήταν και δική μου επιθυμία, όλα τελείωσαν γρήγορα και δώσαμε τα χέρια για μια ακόμη χρονιά. Πέρασα καλά φέτος και οι Εσπερίδες μπορούν να πάνε ακόμη ψηλότερα. Υγεία σε όλους και όλες και θέλω να παίξουμε καλό μπάσκετ και να παραμείνουμε οικογένεια», ανέφερε με τη σειρά της η Τόνια Δανούση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια