4 Ιουν 2018

Συνεχίζει με Ζαφειρούδη η ΧΑΝΘ-Στο πλευρό του ο Τζιόμαλος

Η ΧΑΝΘ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον  Γιώργο Ζαφειρούδη. Ο 51χρονος πετυχημένος Έλληνας κόουτς, εκτός από το αντρικό τμήμα, ταυτόχρονα ανέλαβε την καθοδήγηση και της εφηβικής ομάδας. Άμεσος συνεργάτης του και στα δυο τμήματα θα είναι ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς προπονητών, ο Τάσος Τζιόμαλος.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης θυμίζουμε πως  ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΧΑΝΘ τον Ιανουάριο του 2017, έχοντας προηγουμένως λύσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ κι αφού είχε οδήγησε τον Δικέφαλο σε κατακτήσεις τίτλων με την παιδική (πανελλήνιο πρωτάθλημα) και την εφηβική (πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ) ομάδα.

Με την ΧΑΝΘ κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής(4ος όμιλος) ενώ εξασφάλισε την νίκη σε αγώνα κατάταξης (μπαράζ) κόντρα στον Πρωτέα Γρεβενών. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΧΑΝΘ έγινε η τρίτη επιλαχούσα για άνοδο ομάδα στην Β΄ Εθνική.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπονητική το 1993. Σε ηλικία 26 ετών ανέλαβε  την ομάδα του Ανατόλια, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ομάδα της ΜΕΝΤ, στον πάγκο της οποίας έμεινε για τέσσερα χρόνια, πετυχαίνοντας μάλιστα την άνοδο της ομάδας από την Α2 στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ακολούθησαν συνεργασίες με ICBS, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Λευκάδα, ΓΣ Λάρισας και ΠΑΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :