Ο Δημήτρης Καραμιχάλης στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς καλωσορίζει το Δημήτρη Καραμιχάλη που θα είναι ο Head Coach του ανδρικού τμήματος και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του με υγεία.

Ο 56χρονος έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στην Α1 στον Ηρακλη Θεσσαλονίκης, στην Α2 στις ομάδες Φίλιππο, ΜΕΝΤ και ΙCBS, αλλά και σε διάφορες άλλες ομάδες όπως Πανσερραϊκό, ΧΑΝΘ, Μακαμπή και μικτή ΕΚΑΣΘ.

 Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη στον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος πανελληνιονίκης με τις εφηβικές ομάδες των Άρη, ΠΑΟΚ και ICBS.

Τέλος, έχει συνεργαστεί με πληθώρα επαγγελματιών παικτών υψηλού επιπέδου όπως π.χ. ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης κ.ά.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των στελεχών που θα είναι συνεργάτες του συλλόγου τη νέα χρονιά σε όλα τα τμήματα.

Οι μεταβατικές προπονήσεις του τμήματος θα πραγματοποιηθούν όλο τον Ιούνιο με επιπρόσθετο στόχο την δοκιμή νέων παικτών που θα στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα που θέλει του χρόνου να πρωταγωνιστήσει και τη στελέχωση της Κ21 που είναι ένα νεοσύστατο τμήμα για το σύλλογο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Θάνο Γιαννικόπουλο στο 6944-147834 .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια