Τέλος από τους Ικάρους Σερρών ο Ποργιόπουλος-Η ανακοίνωση του συλλόγου-Τι δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Ίκαροι Σερρών, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο.
Τα μέλη της διοίκησης των Ικάρων θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Ποργιόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ιδιαιτέρως για την συνεισφορά του στην επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών με την άνοδο στην Β΄ Εθνική και την προσπάθεια ανόδου στην Α2. «Ευχόμαστε στον μακροβιότερο προπονητή των Ικάρων (2011-13 Bench Coach και 2014-2018 Head Coach) καλή συνέχεια στην καριέρα του», καταλήγει η ανακοίνωση.


O Στέργιος Ποργιόπουλος από τη μεριά του τόνισε τα εξής:

«Πάντα πίστευα ότι όσο σημαντικό είναι το πως μπαίνεις σε μια ομάδα, άλλο τόσο και πιο πολύ είναι το πως βγαίνεις και τι αφήνεις. Σε ποια αγωνιστική κατάσταση παρέλαβα την ομάδα, μετά τον υποβιβασμό δύο κατηγοριών είναι γνωστό.

Στα 6 χρόνια στην ομάδα των Ικάρων είχα την ευλογία μαζί με τους συνεργάτες και τους παίχτες μου να πετύχω στόχους. Την 3η θεση στην Α2 ως συνεργάτης του Σταθη Καμάρακη. Ως πρώτος προπονητής κατάκτηση πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ εφήβων το 2013-14. Κατάκτηση 2ης θέσης εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ τη περίοδο 2015-16. Την 4η στη Γ εθνική τη περίοδο 2015-16 και νίκη στο μπαραζ ανόδου με Διοσκουρους Κοζάνης. Ισοβαθμία στη 1η θέση και άνοδο στη Β εθνική τη περίοδο 2016-17. Ως νεοφώτιστοι τη φετινή χρονιά, κατάκτηση 4ης θέσης (με νίκη τη τελευταία αγωνιστική με Καβάλα θα εξασφαλίζαμε την απευθείας άνοδο) και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Α2.

Κοινός παρανομαστής όλης αυτής της πορείας ηταν η προσήλωση όλων μας στο στόχο(βήμα-βήμα),με έμφαση πάντα στην άμυνα και το οικογενειακό κλίμα στο στενό πυρήνα της ομάδας. Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονταν και η διοίκηση που τα στήριξε. Φεύγω "γεμάτος"»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια