Ο Θοδωρής Χριστοφορίδης στον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου-Ανακοινώθηκαν έξι ανανεώσεις

Η νέα διοίκηση του Ολυμπου Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Ηλιάδης με συντονισμένες ενέργειες συμφώνησε με τον Θοδωρή Χριστοφορίδη ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Ο κ. Χριστοφορίδης είναι αρκετά χρόνια προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας και μετά τις συνεχόμενες διακρίσεις του κατάφερε να πείσει τον γενικό αρχηγό ότι είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει στις επιτυχίες που επιθυμούν όλοι στον σύλλογο.

Επίσης, η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας και για τον επόμενο χρόνο με έξι αθλητές οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους και τον χαρακτήρα τους κατάφεραν να πείσουν ότι μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ομάδα μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας και θα φοράει την μωβ φανέλα για πέμπτο χρόνο αποτελώντας τον παλαιότερο αθλητή και φυσικό ηγέτη της ομάδας.

Ο Λουκάς Αρναούτογλου θα συνεχίζει να φοράει την φανέλα του Ολύμπου για τέταρτη χρονιά. Επίσης ανανέωσε ο Νίκος Μακαλέκας που ήρθε πρώτη φορά πέρυσι στην ομάδα με υποσχετική όμως έδειξε με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του ότι έχει και τα προσόντα αλλά  και τη διάθεση να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο Κορδελιό.

Ο Αντώνης Σιδηρόπουλος είναι ο αθλητής από την ομάδα νέων που πέρυσι πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό κι έδειξε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστής ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι προέρχεται από τις ακαδημίες έχοντας παρουσία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

Τέλος δύο νεαροί αθλητές από την ομάδα νέων ο Αλέξανδρος Κοκονέσης και ο Δημήτρης Μακαλέκας ανανέωσαν για την επόμενη χρονιά αφού έδειξαν ότι έχουν διάθεση να δουλέψουν και μπορούν να τα καταφέρουν στα δύσκολα οποτε αποτελούν βασικά μέλη της ανδρικής ομάδας. Ο γενικός αρχηγός και η διοίκηση τους εύχεται καλή επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου αλλά θα ανακοινωθούν και πολύ μεγάλες μεταγραφές».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια