Φορτισμένη ατμόσφαιρα στην τελετή λήξης της ακαδημίας του Μαντουλίδη-Φωτορεπορτάζ

Μέσα σε έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή λήξης της ακαδημίας του Μαντουλίδη. Αιτία ήταν ο χθεσινός τραυματισμός σε τροχαίο ατύχημα ενός δεκάχρονου αθλητή του συλλόγου και όλη η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε αυτόν, με την ευχή όλων να επανέλθει όσο γίνεται πιο σύντομα στα παρκέ.

Αυτό ανέφερε και ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Δημήτρης Νικολαΐδης, ο οποίος προέτρεψε παιδιά και γονείς να προσευχηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και για τρία λεπτά για τον άτυχο αθλητή. Ακόμη τόνισε, ότι υπήρχε μια σκέψη να ματαιωθεί η γιορτή λήξης της ακαδημίας, αλλά τελικά επικράτησε η άποψη να μη διεξαχθούν οι καθιερωμένες επιδείξεις μπασκετικής ικανότητας των παιδιών.

Στην εκδήλωση πρώτος τον λόγο πήρε ο διευθυντής του Δημοτικού Γιώργος Χατζόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία, αναφέρθηκε στη συνεχή αύξηση των συμμετοχών και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης τόνισε τις διακρίσεις των αγωνιστικών τμημάτων με ιδιαίτερη μνεία στο τμήμα γυναικών, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΚΑΣΘ και την άνοδο στην Α2 κατηγορία καθώς και το κύπελλο της Ενωσης Θεσσαλονίκης. Ακόμη αναφέρθηκε στη Δανάη Παπαδοπούλου, η οποία αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετείχε (γυναίκες, νεάνιδες, κορασίδες). Επίσης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του γονείς και παιδιά για την εμπιστοσύνη και τους προπονητές για τη μεγάλη τους προσφορά και προσπάθεια.  

Το επόμενο βήμα ήταν να μοιραστούν τα αναμνηστικά συμμετοχής σε όλα τα παιδιά μαζί με ένα μπλουζάκι στο οποίο αναγραφόταν στο πίσω μέρος το τμήμα και το όνομα του κάθε αθλητή και στο μπροστινό τρία… μπασκετικά ρητά (για αγόρια, προπονητές και κορίτσια) και ήταν ευγενική χορηγία της εταιρίας Τσανακτσίδη. Τέλος όλοι οι συμμετέχοντες βγήκαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.  












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια