15 Ιουν 2018

Νέος τεχνικός στο γυναικείο του Πρωτέα Βούλας ο Κονιδάρης-Τι δήλωσε ο κόουτς και ο πρόεδρος του συλλόγου

Ο Βησσαρίων Κονιδάρης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πρωτέας Βούλας. «Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε η αγάπη και οι γνώσεις του για το μπάσκετ και τον αθλητισμό να μετατραπούν σε μια όμορφη μπασκετική χρονιά για όλους μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Βησσαρίων Κονιδάρης τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Πρωτέα. Η στήριξη και η άψογη συνεργασία μας τους καθιστά “δασκάλους” για εμένα. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά και μέσα απ’ αυτήν εύχομαι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας Χρήστος Βασιλειάδης ανέφερε: «Μετά από έξι χρόνια εμπειρίας σαν βοηθός στο γυναικείο τμήμα, έφτασε η ώρα να τον εμπιστευθούμε σαν Head Coach της ομάδας μας στην έκτη συνεχή χρονιά της στην Α1.

Με εφόδια τη γνώση που απέκτησε δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές, την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων πέρυσι, την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, τη βοήθεια του Γ. Τσεμπέρη και την αμέριστη συμπαράσταση όλων, πιστεύουμε ότι ο coach Κονιδάρης θα οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της που είναι παραμονή στην Α1 με ταυτόχρονη ανάδειξη νέων αθλητριών στο γυναικείο μπάσκετ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».


Δεν υπάρχουν σχόλια :