Δε συνεχίζουν στη Χαλκηδόνα Μπατάκας, Μαραπίδης και Παναγιώτου

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τους αθλητές Μπατάκα Χάρη, Μαραπίδη Κώστα και Παναγιώτου Τάσο. Το Δ.Σ. του συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας τους.

«Πρόκειται για τρία παιδιά κόσμημα για το άθλημα. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μας Χάρης Μπατάκας φόρεσε την φανέλα μας για πέντε συνεχόμενα χρόνια αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να αγωνίζεται την καινούργια χρονιά.

Επίσης ο Κώστας Μαραπίδης ένας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα μπορέσει και αυτός να βρίσκεται κοντά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τέλος ο Τάσος Παναγιώτου, παρόλο που το πέρασμα του ήταν σύντομο μόλις ένα χρόνο , κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό απ όλους καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο του μπάσκετ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια