13 Ιουν 2018

Επιστρέφει ο Δανάκης στη Χαλκηδόνα-Τι δήλωσαν ο παίκτης και ο πρόεδρος του συλλόγου

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Δανάκη για την ερχόμενη σεζόν. Ο 35χρονος πλέι μέικερ επιστρέφει στον σύλλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια, ενώ η εμπειρία του τον καθιστά μία αξιόπιστη λύση στη θέση «1».

Ο Δανάκης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Φλόγα (2005-07) στο Ασβεστοχώρι (2007-11), στους Μαχητές Πεύκων (2011-13), στη Χαλκηδόνα (2013-14) στο Στρατώνι (2014-15), την Γέφυρα (2015-17), ενώ την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Ευρώπης Πευκοχωρίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΓΑΣ Χαλκηδόνας, ο Παναγιώτης Δανάκης ανέφερε: «Οι άψογες σχέσεις που έχω με όλη την οικογένεια Τσαλωνη, η μεταγραφή του Μυλωνίδη όπως επίσης και του coach Τολούμη , αλλά και το πλάνο της ομάδας για μια οργανωμένη και με βλέψεις χρόνια με βοήθησαν να πάρω την απόφαση! Αυτό που προέχει είναι να έχουμε μια καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς. Από εκεί και μετά η πορεία της ομάδας θα είναι ανάλογη της προσπάθειας μας!».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κορνήλιος Τσαλώνης καλωσόρισε τη νέα μεταγραφή λέγοντας: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τον ερχομό του Παναγιώτη στην ομάδα. Πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόλογα πλέι μέικερ της κατηγορίας γι΄αυτό και η επιθυμία μας να έρθει στην ομάδα ήταν έντονη. Μαζί με τον Μυλωνίδη αποτελούν ένα από τα δυναμικά και αποτελεσματικά δίδυμα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :