13 Ιουν 2018

Συνεχίζει στον Χαρίλαο Τρικούπη ο Μιχάλης Πολίτης-Οι πρώτες του δηλώσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χαρίλαου Τρικούπη ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πολίτη για ακόμη ένα χρόνο.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Μιχάλης που ήταν εκ των βασικών συντελεστών του Χαρίλαου Τρικούπη στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στο Μιχάλη να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Μιχάλης Πολίτης σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στο Μεσολόγγι και στο Χαρίλαο Τρικούπη και τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς είναι κάτι που επιθυμούσα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά καθώς η Α2 είναι μια άκρως απαιτητική κατηγορία, αλλά δεσμεύομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητή και το κόσμο του Μεσολογγίου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :