10 Ιουν 2018

Συνεχίζει στο ΠΚ Νεάπολης ο Γιώργος Κυρούδης-Τι δήλωσαν ο τεχνικός και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου

Στα σίγουρα χέρια του Γιώργου Κυρούδη παραμένουν οι ομάδες των ανδρών και των νέων του ΠΚ Νεάπολης για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μετά από συνάντηση που είχε ο κόουτς με τη διοίκηση του συλλόγου δεν άργησε να έρθει η συμφωνία για περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο κόουτς και η διοίκηση θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από τη φετινή αγωνιστική χρονιά και να πρωταγωνιστήσουν στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΘ.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΚ Νεάπολης Λεωνίδας Παπακώστας δήλωσε :

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας, πως ο κόουτς Κυρούδης θα είναι ο επικεφαλής των τμημάτων ανδρών και νέων και  για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο σύλλογος μας εμπιστεύεται τον κόουτς ο οποίος έδωσε νέα χαρακτηριστικά στην ομάδα καθιστώντας την ανταγωνιστική. Οι ομάδες μας πρέπει και θα είναι πρωταγωνίστριες στα πρωταθλήματα τους…»

Ο κόουτς Γιώργος Κυρούδης δήλωσε:

«Πραγματικά με γεμίζει χαρά που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω στον σύλλογο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους αθλητές στο γήπεδο και παρέα θα ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας ένα σκαλί παραπάνω….»

Δεν υπάρχουν σχόλια :