Συνεχίζει στο ΠΚ Νεάπολης ο Μπεχλιβάνης-Η ανακοίνωση του συλλόγου-Τι δήλωσαν ο αντιπρόεδρος, ο προπονητής και ο παίκτης

Ο Κώστας Μπεχλιβάνης και την επόμενη χρονιά θα δώσει το παρόν του στα γήπεδα της Α΄  ΕΚΑΣΘ με τα χρώματα του ΠΚ Νεάπολης. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης αισθάνεται πραγματικά τυχερό που θα έχει και του χρόνου στις τάξεις του τον Κώστα Μπεχλιβάνη και αυτή τη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία στον Κώστα και καλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους για την ομάδα μας».

Ο αντιπρόεδρος του ΣΑΠΚ Νεάπολης και υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ Λεωνίδας Παπακώστας δήλωσε: «Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε την ομάδα χωρίς τον Κώστα την επόμενη χρονιά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που αποφάσισε να είναι κοντά μας και τη νέα σεζόν. Ο πήχης της ομάδας παραμένει ψηλά  και θα γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, ο Κώστας ως πρώτος ανάμεσα σε ίσους μας δείχνει τον τρόπο και τον δρόμο...».

Ο κόουτς Γιώργος Κυρούδης σε δηλώσεις του ανέφερε πως «η ομάδα θα παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την περσινή σεζόν που κατέλαβε την 6η θέση και σε αυτό το κάλεσμα δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Κώστας Μπεχλιβάνης».

 Τέλος ο ίδιος ο Κώστας Μπεχλιβάνης είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους συναθλητές του, τους προπονητές του και τη διοίκηση της ομάδας και δηλώνει : «Η ομάδα είναι πάνω από όλα παρέα και αυτό ήταν το βασικό στοιχείο της παραμονής μου σε αυτήν...οι συναθλητές μου  με την αγωνιστικότητα τους, το πάθος τους και την αγάπη τους για το άθλημα στον σύλλογο δε μου επέτρεψαν δεύτερη σκέψη από το να μείνω κοντά τους.Ευχαριστώ τον κόουτς Κυρούδη και τη διοίκηση της ομάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια