Και ο Αιμίλιος Αλεξιάδης στον Ηρακλή

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος για το παρόν και το μέλλον και τη βελτίωση των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών, ο Ηρακλής ανακοίνωσε εκτός από το μέλο της επιλογής της Εθνικής Παίδων φόργουορντ Φώτη Γεωργαλά, γεννημένου το 2001 και ύψους 2.04, από την Ακαδημία Αστέρια και το μέλος της επιλογής της Εθνικής Παίδων σέντερ Θωμά Κατσαούνη, γεννημένου το 2001 και ύψους 2.17, από την Ακαδημία Αστέρια, για τους οποίους γράψαμε χθες και τον γκαρντ Αιμίλιο Αλεξιάδη, γεννημένο το 2001, ύψους 1.86, από τον Α.Σ. Πανόραμα.

Οι αθλητές θα ενισχύσουν τις ομάδες μας στα τμήματα υποδομής, ήδη προπονούνται στο Ιβανώφειο με τον Μάκη Καλανταρίδη και ο Ηρακλής τους καλωσορίζει στη μεγάλη του Οικογένεια με τις καλύτερες των ευχών να τους συνοδεύουν σε όλη τη ζωή τους.

«Η ομάδα μας θα συνεχίσει, όπως έχει εξαγγείλλει άλλωστε, την προσπάθεια για τη δημιουργία και πάλι ενός ασφαλούς πλαισίου ανάπτυξης μέσα από την Ακαδημία της και την εμπιστοσύνη της στους αθλητές και στους προπονητές, προσδοκώντας μαζί με τους γονείς και τον φίλαθλο κόσμο μας την επιστροφή και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο καταξίωσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια