11 Ιουν 2018

Παραμένει στο γυναικείο του Πανιωνίου ο Αγγελος Τσίκληρας

«Όταν μία συνεργασία βασίζεται σε γερά θεμέλια και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, το ζητούμενο για την ανανέωσή της δεν είναι τόσο αν θα συνεχιστεί, όσο το πόσο θα εξελιχθεί».

Ετσι ξεκινά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του γυναικείου του Πανιωνίου που παίρνοντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την «εντολή» από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ξεκίνησε αμέσως το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με σκοπό και πάλι να καθιερώσει την ομάδα στην ελίτ της Α1.

Ετσι, σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης και αναγνώρισης των κεκτημένων, η Διοικούσα Επιτροπή και ο (ήδη από το περσινό καλοκαίρι) Ομοσπονδιακός προπονητής, Αγγελος Τσίκληρας έδωσαν και πάλι τα χέρια και χωρίς χρονοτριβή έθεσαν τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Εχει δοθεί προτεραιότητα στη διατήρηση του περσινού Ελληνικού «κορμού» και ήδη ξεκίνησαν οι διερευνητικές συζητήσεις με τις παίκτριες της ομάδας για την παραμονή τους.

Παράλληλα, ο προπονητής έθεσε τους επιθυμητούς μεταγραφικούς στόχους και σύντομα η Διοικούσα θα επανέλθει με ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του φετινού «ρόστερ».

Τέλος, υπό την καθοδήγηση του Αγγελου Τσίκληρα ξεκίνησαν και οι πρώτες προπονήσεις της «μεταβατικής περιόδου», στις οποίες πλέον συμμετέχουν και αθλήτριες από το τμήμα των νεανίδων. Στο πλευρό του προπονητή βρίσκεται ήδη και ο νέος του άμεσος συνεργάτης, Γιάννης Αντωνόπουλος, ένας ικανότατος και πολύπειρος προπονητής, τον οποίο η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει και επίσημα στην οικογένεια του «Ιστορικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια :