Δια… περιπάτου η δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Κορασίδων-Επιβλήθηκε με 79-56 του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών-Τι δήλωσαν Λέξα και Τζημορώτα-Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Εχοντας εντυπωσιακή διαφορά από την αρχή του αγώνα οι κορασίδες του ΠΑΟΚ επικράτησαν με 79-56 του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που συνεχίζεται στο Τσοτύλι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε φρενήρη ρυθμό με τις δύο ομάδες να σκοράρουν διαδοχικά καλάθια και με τον Κεραυνό να παίρνει το προβάδισμα με 6-7. Όμως ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια παρουσιάζοντας καλύτερη άμυνα κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 14-7. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να προηγείται με +10 (21-11) ένα λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου ο ΠΑΟΚ δημιούργησε μια διαφορά 18 πόντων, με το σκορ να είναι 38-20, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκε με 50-25 λίγο πριν το ημίχρονο με τον Κεραυνό να μειώνει τελικά σε 50-30. 


Η συνέχεια ανήκε στον ΠΑΟΚ που έφθασε να προηγείται και με +31 πόντους (66-35) για να φθάσει τελικά στη νίκη με 79-56.

Από τους νικητές ξεχώρισε η τετράδα των Λέξα, Φίλιου, Στεργάκη και Καζαμία με την τελευταία να μαζεύει και 13 ριμπάουντ, ενώ από την ομάδα των Γρεβενών καλύτερες ήταν οι Φάρρου και Τζημορώτα.

Δεκάλεπτα: 24-13, 50-30, 67-40, 79-56
Διαιτητές: Χατζημπαλίδης-Γεωργούλης
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φίλιου 12(2), Λέξα 14, Μπουτσούκη 8(1), Πολυμένη 9, Φείδα 8(2), Στεργάκη 12, Φράγκου 5, Χατζηδάκη, Καζαμία 10(13ρ.), Πιτσούλη, Γενναίου, Παπαγεωργίου 1.
 Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών (Βακουφτσή): Τζημορώτα 14(1), Παππά, Ασλανίδου, Τσιαρτσιώτη 4, Λιακοπούλου, Δαδάλη 9, Θεοδώρου 9(1), Ζυγούρα, Φάρρου 20(21ρ.).

Δηλώσεις

Αθηνά Λέξα (αθλήτρια ΠΑΟΚ): Κάναμε αυτά που μας είπαν οι κόουτς ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε διαφορά στο ματς. Ήμασταν συγκεκριμένες σε κάποια πράγματα και πλέον πάμε για το επόμενο ματς έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάμε στα μετάλλια. Και οι έξι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι πάρα πολύ καλές. Εμείς παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φθάσουμε στο στόχο μας. 


Αναστασία Τζημορώτα (αθλήτρια Κεραυνού): Προσπαθήσαμε πολύ. Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας εναντίον του ΠΑΟΚ. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πλέον θα προσπαθήσουμε στους επόμενους δυο αγώνες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως διαθέτουμε μια πολύ καλά ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες γιατί έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

Το στατιστικό του αγώνα


Το παιχνίδι προσέφερε:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια