Παραμένει στο κυνήγι των μεταλλίων ο Ιάσων Κολωνού-Επικράτησε με 68-52 του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών στο Πανελλήνιο Κορασίδων-Τι δήλωσαν Αθανασία Γαβριηλίδη και Δαδαλή-Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Εχοντας προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι ο Ιάσων Κολωνού επικράτησε με του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών στο δεύτερο παιχνίδι της τέταρτης μέρας του 29ου Πανελληνίου Κορασίδων που συνεχίζεται στο Τσοτύλι.

Με το σκορ να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ιάσων Κολωνού πήρε προβάδισμα 4-11 τρία λεπτά πριν τη λήξη. Στη δεύτερη περίοδο ο Κεραυνός «ξύπνησε» επιθετικά όμως ο Ιάσων παρέμεινε στο ίδιο τέμπο, με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει στο 15-33 (4΄04΄΄) και έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά +20 πόντων (22-42).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κεραυνός με επί μέρους σκορ 12-3 μείωσε σε 34-45 (4΄35΄΄), όμως ο Ιάσων διατήρησε στη συνέχεια το προβάδισμα με 41-53. Με τον Κεραυνό να προσπαθεί να γυρίσει το παιχνίδι το σκορ διαμορφώθηκε σε 47-57 στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Με τη διαφορά να μην πέφτει ποτέ σε μονοψήφιο αριθμό ο Ιάσων τελικά επικράτησε με 52-68.

Δεκάλεπτα: 4-16, 22-42, 41-53, 52-68
Διαιτητές: Δέλλας-Γεωργούλης
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών (Βακουφτσή): Τζημορώτα 16(1), Παππά, Τσιαρτσιώτη, Λιακοπούλου, Δαδάλη 12, Θεοδώρου 12(2), Φάρρου 12(23ρ.).
Ιάσων Κολωνού (Ποφάντη): Λαλέογλου 13(1), Πελέκη, Πρένκα, Καζούρη 8(11ρ.), Γαβριηλίδη Αθ. 15(1), Κάτρη 4, Λέρη 23(1), Αγγέλου 5.  

Δηλώσεις

Αθανασία Γαβριηλίδη (αθλήτρια Ιάσων Κολωνού): Είμαστε κουρασμένες με τόσα παιχνίδια αλλά δεν το βάζουμε κάτω, προσπαθούμε και πάμε και για το αυριανό να το τελειώσουμε. Είναι η πρώτη μας φορά που ερχόμαστε εδώ, έχουμε μια δυσκολία, όπως δυσκολία έχουν και οι αντίπαλες ομάδες προς εμάς, όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να γίνουμε καλύτερες.

Κωνσταντίνα Δαδαλή (αθλήτρια Κεραυνού Αγίου Γεωργίου): Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε ισάξιες αντίπαλες. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε και θα συνεχίσουμε έτσι και αύριο. Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση και είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε για πρώτη φορά, είμαστε πολύ ευχαριστημένες όλες και περνάμε πολύ ωραία. Ελπίζουμε και τις επόμενες χρονιές να έχουμε την ευκαιρία να είμαστε εδώ.

Το στατιστικό του αγώνα


















































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια