Ιστορική νίκη για τις κορασίδες του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών-Επιβλήθηκαν με 65-57 του Εσπέρου Πάτρας-Τι δήλωσε η προπονήτρια της ομάδας-Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Μεγάλη επιτυχία για τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών που έχοντας την πρωτοπορία σε όλο το παιχνίδι, επικράτησε με 65-57 του Εσπέρου Πάτρας στο δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Κορασίδων στο Τσοτύλι.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ιδιαίτερα μαχητικά στο παιχνίδι παραμένοντας κοντά στο σκορ το πρώτο δεκάλεπτο (16-18). Το δεύτερο δεκάλεπτο ο Κεραυνός με καλύτερες επιλογές στην επίθεση κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά και να προηγηθεί με 25-33 στο ημίχρονο.

Η ομάδα των Γρεβενών προηγήθηκε για πρώτη φορά με +10 και το σκορ να είναι στο 29-39 στα μέσα της τρίτης περιόδου, ωστόσο ο Κεραυνός πέρασε στην αντεπίθεση και μείωσε σε 40-46.

Ο Κεραυνός διατήρησε την καλή απόδοσή του και στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να επικρατήσει του Έσπερου με 57-65.
  
Δεκάλεπτα: 16-18, 25-33, 40-46, 57-65
Διαιτητές: Γεωργούλης-Δέλλας
Εσπερος Πάτρας(Πέτροβιτς): Νάτσκου 12, Μπαλάση 6, Τζελέπη, Γιαννοπούλου 4, Μπούσια, Μιχαηλίδου Κ. 19, Μιχαηλίδου Ε. 16(2).
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών (Βακουφτσή): Τζημορώτα 9, Παππά, Τσιαρτσιώτη 8(2), Δαδάλη 15, Θεοδώρου 5(1), Φάρρου 28(1τρ., 28ρ.).

Δηλώσεις

Πέταρ Πέτροβιτς (προπονητής Έσπερου): Είναι μια νέα ομάδα του Έσπερου. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε εννέα νέες παίκτριες χωρίς σημαντική εμπειρία. Έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε δυνατά και να προσπαθήσουμε σκληρά σε κάθε αγώνα. Συγχαρητήρια στον Κεραυνό για τη νίκη. Εμείς συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα.

Δήμητρα Βακουφτσή (προπονήτρια Κεραυνού): Μία δύσκολη νίκη για εμάς που αγωνιζόμαστε πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο και σε τελική φάση. Μπήκαμε πολύ αγχωμένα στην αρχή, όμως οι παίκτριές μας σιγά σιγά είδαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον αγώνα και τελικά τα κατάφεραν. Συγχαρητήρια στον Έσπερο που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογες παίκτριες και τους εύχομαι καλή συνέχεια.    

Το στατιστικό του αγώνα





































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια