Πρωταθλητής Ελλάδας στις κορασίδες από σήμερα ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Επικράτησε με 52-35 και του ΟΑ Χανίων και κατέκτησε τον τίτλο μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος-Τι δήλωσαν Γρηγοροπούλου και Τσώνη-Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας πανηγύρισαν μια αγωνιστική πριν τη λήξη του 29ου Πανελληνίου οι κορασίδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που επικράτησαν άνετα με 52-35 του ΟΑ Χανίων.

Ο Κρόνος ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 11-2 (3΄40’’). Τα Χανιά δεν έβρισκαν λύσεις επιθετικά και έτσι η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο αύξησε τη διαφορά στο +16 (18-2).

Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου με τον Κρόνο να αυξάνει τη διαφορά στο +22 (26-4) και τελικά να κλείνει το ημίχρονο με το σκορ στο 35-13.


Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το πλέον ισορροπημένο μεταξύ των δύο ομάδων καθώς τα Χανιά ανέκτησαν την ικανότητα στο σκοράρισμα και με τη διαφορά να μειώνεται στο 43-25. Τα Χανιά δεν εγκατέλειψαν ποτέ το παιχνίδι και μείωσαν σε 47-31, 4΄55΄΄πριν τη λήξη, ωστόσο ο Κρόνος αναδείχθηκε νικητής με το τελικό 52-35.

Δεκάλεπτα: 18-2, 35-13, 43-25, 52-35
Διαιτητές: Λυγούρας-Κουφούδης
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου 8(1), Μποσγανά 6, Εγγέλη 5, Ρούτση 6, Σιγούρου, Καραγκούνη 3(1), Τσούχλη 5(1), Γρηγοροπούλου 9, Μούτσα 4, Καρκακέλα 3, Τζανέτου 2, Ρετσινά 1.
ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου): Τσώνη 6(1), Δερμιτζάκη 13, Δρικάκη 2, Χαιρετάκη 1, Βασιλογιαννάκη 4, Γιακουμάκη, Πέσκου, Παπαδάκη 2, Δασκουλίδου, Δασκαλάκη 2, Κοπάση 2, Σκουμπάκη 3(1).

Δηλώσεις

Γεωργία Γρηγοροπούλου (αθλήτρια Κρόνου): Σχετικά με τους άλλους αγώνες ήταν πιο εύκολος χωρίς να υποτιμάμε τα Χανιά. Προσπαθήσαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε, συνεχίσαμε με σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη και πιο κοντά στην κατάκτηση του πανελληνίου. Τώρα έχουμε έναν ακόμα αγώνα τον οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλές μεταγραφές. Από την αρχή της χρονιάς πιστεύαμε στην κορυφή και δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε. Παραμείναμε ενωμένες από το ξεκίνημα έως το τελος. 


Εμμανουέλα Τσώνη (αθλήτρια Χανίων): Αρχικά ήμασταν πεσμένες, είχαμε αγχωθεί υπερβολικά και αυτό μας έριξε ψυχολογικά. Όμως μετά καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία ότι και να κάνουμε, σημασία έχει να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε, να δώσουμε το 100% έτσι να γίνουμε και εμείς για εμάς καλύτερες και να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε. Παρόλα αυτά μπορεί να χάσαμε, όμως εμείς προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να νιώσουμε εμείς τουλάχιστον ότι φτάσαμε σε ένα καλό επίπεδο όπως κάθε ομάδα θα ήθελε. Εννοείται ότι και στον τελευταίο αγώνα θα δώσουμε το 100%, δεν αγχωνόμαστε για τίποτα και είμαστε ευχαριστημένες για εδώ που έχουμε φτάσει. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι.

Το στατιστικό του αγώνα








































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια