«Φόρτσαρε» στο τέλος ο ΟΑ Χανίων-Επικράτησε με 50-39 του Εσπέρου Πάτρας στο 29ο Πανελλήνιο Κορασίδων-Τι δήλωσαν Δερμιτζάκη και Νάτσκου-Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Πολύ καλύτερος στο τέλος ο ΟΑ Χανίων επιβλήθηκε με 50-39 του Εσπέρου Πάτρας και πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στο 29ο Πανελλήνιο Κορασίδων που συνεχίζεται στο Τσοτύλι. Οι νικητές έκαναν σερί 15-4 στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να σκοράρουν και έτσι τα Χανιά βρέθηκαν να προηγούνται με 11-6. Το σκορ κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα και στη δεύτερη περίοδο, με τον Έσπερο να βελτιώνει την επαφή του με το καλάθι, αλλά τα Χανιά να προηγούνται με 20-16.

Ο Έσπερος βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ 32-22 στο τρίτο δεκάλεπτο όμως στη συνέχεια «ξύπνησε» επιθετικά και κατάφερε να μειώσει σε 34-31 λίγο πριν το τέλος της περιόδου.


Το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή στην τέταρτη περίοδο όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες 35-35, 6΄28΄΄πριν από το τέλος. Όμως τα Χανιά με επί μέρους σκορ 11-1 προηγήθηκαν με 46-36 και κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 11-6, 20-16, 35-31, 50-39
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Λυγούρας
ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου): Τσώνη 6(2), Δερμιτζάκη 21(1), Δρικάκη 2, Χαιρετάκη, Βασιλογιαννάκη 6(1), Παπαδάκη 2, Δασκουλίδου 12(2τρ., 14ρ.), Σκουμπάκη 1.
Εσπερος Πάτρας(Πέτροβιτς): Νάτσκου 13(2), Μπαλάση 5, Τζελέπη, Γιαννοπούλου 2(10ρ.), Μπούσια, Μιχαηλίδου Κ. 12(3τρ., 10ρ.), Μιχαηλίδου Ε. 7(1).

Δηλώσεις

Ευτυχία Δερμιτζάκη (αθλήτρια Χανίων): Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για εμάς. Είχαμε ένα θέμα στο κατέβασμα γιατί στο έκτο λεπτό το πλέι μέικερ αποχώρησε, όμως συνεχίσαμε σαν ομάδα και πιστέψαμε σε εμάς. Κάναμε ένα ξέσπασμα 5-0, συνεχίσαμε πιστέψαμε στην άμυνα, πήραν μερικές παίκτριες σημαντικά σουτ και καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και για τη συνέχεια και γιατί είναι μεγάλη επιτυχία για τα Χανιά.


Ευαγγελία Νάτσκου (αθλήτρια Έσπερου): Σήμερα ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Θα ήταν η πρώτη μας νίκη στο τουρνουά, δυστυχώς δεν ήρθε. Πιστεύω δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες στο πλάνο που είχαμε. Τα Χανιά έπαιξαν πάρα πολύ δυνατά. Τώρα συνεχίζουμε στους επόμενους αγώνες και ευχόμαστε το καλύτερο, πάνω απ΄ όλα να είμαστε όλες υγιείς χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι σε κάθε ομάδα να συνεχίσει τον δικό της αγώνα.

Το στατιστικό του αγώνα



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια