Διαφορά 40 πόντων επί του Εσπέρου Πάτρας για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ-Ακόμη πιο κοντά στο αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα-Τι δήλωσαν Πολυμένη και Ελένη Μιχαηλίδου –Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

Εντυπωσιακές από τα πρώτα λεπτά οι κορασίδες του ΠΑΟΚ επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση, όπως δείχνει και το τελικό 83-43, του Εσπέρου Πάτρας και συνεχίζουν να διεκδικούν τη δεύτερη θέση στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται αύριο στο Τσοτύλι.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο παρκέ και προηγήθηκε με 2-12, ενώ στη συνέχεια ήταν καταιγιστικός και ανέβασε τη διαφορά στο 4-28. Με την διαφορά στο +30 (8-38) ο Έσπερος δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, παρόλο που βρισκόμασταν στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου.


Η διαφορά στο σκορ υπέρ της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη διευρύνονταν διαρκώς και στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έφθασε στο +34 (24-58), ενώ η μέγιστη τιμή της έφθασε στο +42 (41-83). Από τον «Δικέφαλο»» ξεχώρισαν Πολυμένη και Λέξα, ενώ από τον Εσπερο οι αδελφές Μιχαηλίδου.

Δεκάλεπτα: 6-34, 20-48, 32-62, 43-83
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Χατζημπαλίδης
Εσπερος Πάτρας(Πέτροβιτς): Σολδάτου 2, Νάτσκου 3, Πολίτη, Μπαλάση 4, Τζελέπη 3, Γιαννοπούλου, Μπούσια 4, Μιχαηλίδου Κ. 16, Μιχαηλίδου Ε. 11(2), Δημοπούλου.
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φίλιου 5, Λέξα 17(3), Μπουτσούκη 5(1), Πολυμένη 23(4), Φείδα 6(1), Στεργάκη 9(10ρ.), Φράγκου 1, Χατζηδάκη 7(2), Καζαμία 4(11ρ.), Πιτσούλη 2, Γενναίου 2, Παπαγεωργίου 2.
  
Δηλώσεις

Λαμπρινή Πολυμένη (αθλήτρια ΠΑΟΚ): Είμαστε πολύ χαρούμενες, καταρχήν που συμμετέχουμε στο τουρνουά. Κάναμε σήμερα ότι μας είπαν οι κόουτς μας, ακολουθήσαμε τις οδηγίες που μας είχαν δώσει, για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα πλέον θέλουμε να πάρουμε μια θέση τριάδας, ένα μετάλλιο, καθώς είναι ο στόχος μας. Πραγματικά ευχαριστηθήκαμε αυτή τη διοργάνωση και είμαστε πολύ χαρούμενες που ήρθαμε εδώ και ευχαριστούμε τους κόουτς μας. Όλοι οι αντίπαλοί μας ήταν εξίσου καλοί, ωστόσο μέσα από τις εμφανίσεις που κάναμε ήρθαν και τα αποτελέσματα που θέλαμε. 

Ειρήνη-Ελένη Μιχαηλίδου (αθλήτρια Έσπερου): Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Παλέψαμε μέχρι τέλους, δώσαμε το 100%, όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι το τέλος. Το τουρνουά είναι πολύ καλό γεμάτο εκπλήξεις. Συγχαρητήρια στη διοργάνωση.   

Το στατιστικό του αγώνα

Το παιχνίδι προσέφερε:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια