Η δεύτερη και τελευταία μέρα του 23ου αναπτυξιακού καμπ κοριτσιών της ΕΚΑΣΘ, λεπτό προς λεπτό από το Επταπύργιο

Με ομιλία από τον υπεύθυνο περιφερειακό τεχνικό Χρήστο Γκογκάκη άρχισε η δεύτερη και τελευταία μέρα του 23ου αναπτυξιακού καμπ κοριτσιών της ΕΚΑΣΘ.
Τόνισε ότι το καμπ είναι προθάλαμος των κλιμακίων των Εθνικών και στο ότι πρέπει να έχουν νοοτροπία αθλητών. Ακόμη ότι πρέπει να αγαπάνε και να ενδιαφέρονται γι αυτό που κάνουν και να είναι συγκεντρωμένες στην προπόνηση.

Στη συνέχεια οι αθλήτριες έκαναν διατάσεις και ξεκίνησαν τον πρώτο σταθμό της ημέρας. Επιθετική συνεργασία τριών παικτριών, κινήσεις εξωτερικών και εσωτερικών παικτριών, εκμάθηση τεχνικής και βασικών αρχών άμυνας και ενδυνάμωση με το βάρος του σώματος. 

Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού, Στέλλα Καλτσίδου ήταν η ομιλήτρια της σημερινής μέρας. Αναφέρθηκε στην καριέρα της, επεσήμανε ότι είχε βρεθεί και αυτή κάποτε στην ίδια θέση που είναι σήμερα τα κορίτσια, τα οποία προέτρεψε να δουλέψουν για να βελτιωθούν και να μοιάσουν στις μεγάλες αθλήτριες του χώρου. Τέλος απάντησε σε ερωτήσεις των κοριτσιών.








Στα σημερινά παιχνίδια είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ηλέκτρα-Θάλεια 11-13
Ανδρομάχη-Ηλέκτρα 15-11
Θάλεια-Ανδρομάχη 14-11

Ατυπη πρωταθλήτρια και αήττητη η Θάλεια

MVP η Καρβουνιάδου-Η καλύτερη πεντάδα

Μετά το τέλος του αγώνα άρχισε η διαδικασία των βραβεύσεων. Στην καλύτερη πεντάδα αναδείχθηκαν οι Σοφία Σταματάκη του Αστέρα Ιπποδρομίου-Μαντουλίδη, Κατερίνα Μπαξεβάνου του Παναθλητικού, Αγγελική Αθανάτου του ΠΣ Ευκαρπίας, Μαρίνα Κυρπιζλίδου και Ελισάβετ Καρβουνιάδου του Αρη. Η τελευταία αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης. 

Τις απονομές στην καλύτερη πεντάδα έκανε ο αντιπρόεδρος τηςς ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής και στην πολυτιμότερη παίκτρια η Στέλλα Καλτσίδου. Ο Παναγιώτης Βαφειάδης και ο Χρήστος Γκογκάκης κλείνοντας συνεχάρησαν για μια φορά ακόμη τα κορίτσια για τη συμμετοχή και τις προέτρεψαν να συνεχίσουν την προπόνηση και το καλοκαίρι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια