Ο Γιοβάννης στη θέση του Βλόστου στoυς άνδρες του Κένταυρου Καλλικράτειας-Παραμένει στο προνητικό τιμ ο έμπειρος τεχνικός

Με αφορμή την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Γ' Εθνικής, ο Κένταυρος Καλλικράτειας ευχαριστεί τον Κώστα Βλόστο γιατί τα τέσσερα τελευταία χρόνια έδωσε πνοή και έκανε πράξη το όραμα, για μία ανταγωνιστική ομάδα.

«Αγωνιστήκαμε στη Γ' εθνική με ήθος και συνέπεια σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Πέρα από τον προπονητή, το σωματείο μας ευχαριστεί και τους αθλητές που ξεκίνησαν και τελείωσαν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Σεβόμενοι την επιθυμία του προπονητή μας να μην ασχοληθεί με την ανδρική ομάδα τον επόμενο χρόνο σας ανακοινώνουμε ότι ο κ.Βλόστος θα έχει την επίβλεψη και οργάνωση όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Η προπονητική ομάδα λοιπόν, διαμορφώνεται:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΒΛΟΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΓΙΟΒΑΝΝΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΓΙΟΒΑΝΝΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ - ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΒΛΟΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ολοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας καθώς και αθλητές που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα τη νέα αθλητική χρονιά, μπορούν να συμμετάσχουν στις ανοιχτές προπονήσεις που θα πραγματοποιεί ο σύλλογος κάθε Τρίτη στις 21:00 και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 20:00», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια