O απολογισμός της χρονιάς για τον ΓΣ Ηλιούπολης-Οι πόντοι και τα τρίποντα των παικτών

Η αγωνιστική χρονιά για τον ΓΣ Ηλιούπολης έφτασε την προηγούμενη Παρασκευή στο τέλος της. Η ομάδα της Ηλιούπολης ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ένατη θέση του πρώτου Ομίλου της Γ1 ΕΚΑΣΘ με ρεκόρ 12 νίκες και 14 ήττες.

Μια ομάδα που από την αρχή της χρονιάς χτυπήθηκε από τραυματισμούς και αποχωρήσεις και παρ' όλα αυτά έδειξε ένα αξιοπρεπές πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κάτι που το μαρτυρεί και η ισορροπία πρώτου και δεύτερου γύρου με έξι νίκες και επτά ήττες.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης από την αρχή είχε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και αυτός ο στόχος επετεύχθη γρήγορα. Η ομάδα πάλεψε με μικρό rotation καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά μέσα από αυτή την αγωνιστικότητα κατάφερε να κερδίσει ομάδες που έδειξαν χαρακτήρα, συνέπεια και καλή απόδοση όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, ο Πρωτέας Κορδελιού, ο Θερμαϊκός και ο Μάρκος Μπότσαρης (όλες αυτές οι ομάδες τερμάτισαν πάνω από τον ΓΣ στη βαθμολογία).

Επίσης έμεινε ζωντανή σε παιχνίδια όπως με τον πρωταθλητή Αστέρα Κουκλουτζά στον πρώτο γύρο οπού ηττήθηκε στην τελευταία περίοδο ουσιαστικά με εννέα πόντους αλλά και με την Ακαδημία Πρωταθλητών στο δεύτερο γύρο που έχασε στην τελευταία φάση με τρεις πόντους.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης με μπροστάρη τον προπονητή Λεωνίδα Πρεβενά άφησε το στίγμα του στο φετινό πρωτάθλημα και έδειξε πως οι ομάδες χτίζουν τον χαρακτήρα τους μέσα από το γήπεδο, την αγωνιστικότητά τους και την συνέπεια. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Αστέρα Κουκλουτζά αλλά και στους δυο συλλόγους που θα συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου, τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου και την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα συγκεντρωτικά στατιστικά της σεζόν 2017/2018:  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια