Πορτοκαλί Σαββατοκύριακο σε Αμφίκλεια και Σέρρες για το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Η Αμφίκλεια και οι Σέρρες έγιναν οι οικοδέσποινες του τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου. Περισσότερα από 800 παιδιά έδωσαν το «παρών» στις δύο πόλεις με το μπάσκετ πάντα σε πρώτο πλάνο.

Στις Σέρρες πήραν μέρος 608 παιδιά (448 αγόρια και 160 κορίτσια) με το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Νικήτρια στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν η Γεωργία Ζουρντατζή και νικητής στον διαγωνισμό τριών πόντων  Παναγιώτης Λέφας. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βασίλης Τερζής, ο υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Σερρών, Νίκος Ιλανίδης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Στην Αμφίκλεια στο τουρνουά MILKO 3X3 πήραν μέρος 198 παιδιά (170 αγόρια και 28 κορίτσια). Στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητές ήταν ο Ανδρέας Σέχου (Δημοτικό) και ο Γιάννης Στιβακτής (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Αμαρίλντο Μερκούρι (Δημοτικό) και ο Δανιήλ Ζωσιμίδης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν κι έκαναν  απονομές η  Αντιδήμαρχος  Σούλα Στιβακτή, ο αντιδήμαρχος Κων. Γκιώνης, η εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου Κλαίρη Βαλετοπούλου, ο πρώην δήμαρχος Λουκάς Σκλαβούνος, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας Δημήτριος Καλιακούδας, ο πρόεδρος του ΑΣ Διόνυσος Αμφίκλειας Αλέξανδρος Ζωγράφος, ο πρόεδρος ΓΣ Παρνασσός Ηλίας Πήλιουρας, και από τον Άρη Αμφίκλειας οι Φαίδωνας Μώρος, Άρης Παπαδάκης και Νίκος Καρανικόλας, σε ένα τουρνουά στο οποίο η βοήθεια του Άρη Αμφίκλειας ήταν πολύ σημαντική.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαϊου στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στις Σέρρες


Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στην Αμφίκλεια



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια