Ηράκλειο και Φάρσαλα «φιλοξένησαν» τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Το Ηράκλειο Αττικής και τα Φάρσαλα έγιναν οι οικοδεσπότες του τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο που πέρασε (12-13/5).

Στο Ηράκλειο Αττικής πήραν μέρος Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης πήραν μέρος 596 παιδιά (532 αγόρια και 64 κορίτσια) με το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Μάριος Δογάνης (Δημοτικό) και η Φάνια Δρακοπούλου (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Νεκτάριος Μυστικός (Δημοτικό) και ο Νίκος Κουτσιούμπας (Γυμνάσιο – Λύκειο). Το «παρών» στην πραγματικά πολύ ωραία εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος και τις απονομές έκαναν η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δέσποινα Αϊβατζίδου, ο πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γραμματικός και ο Αντιπρόεδρος κ. Γαλανάκος.

Στα Φάρσαλα πήραν μέρος 336 παιδιά (256 αγόρια και 80 κορίτσια. Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Λάζαρος Κατσανάκης και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Γιάννης Βουτσίλας. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Φαρσάλων, Άρης Καραχάλιος, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Δερλός και Απόστολος Κυριαζής, ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας, Λεωνίδας Γκόβαρης και άλλοι παράγοντες.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαϊου στην Αμφίκλεια (κεντρική πλατεία) και τις Σέρρες (Πεζόδρομος Κ. Καραμανλή)

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στο Ηράκλειο Αττικής


Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στα Φάρσαλα:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια