Ανανέωσε ο Γεροφώτης στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Βοηθός ο Δημήτρης Παπαβασιλείου-Συνεχίζει το υπόλοιπο τιμ

Η διοίκηση των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Δημήτρη Γεροφώτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γεροφώτης είχε οδηγήσει την ομάδα του Πειραματικού στην άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Β' Εθνική ενώ πέρσι ανέλαβε την ομάδα των Πεύκων μετά την ένωση των Μαχητών με το Πειραματικό.

Στο πλευρό του προπονητή θα είναι φέτος ο Δημήτρης Παπαβασιλείου. Ο Δημήτρης  είναι στο χώρο της προπονητικής από το 2006 και έχει περάσει από όλα τα πόστα. Εχει διατελέσει προπονητής ακαδημιών σε Μέγα Αλέξανδρο και Ανατόλια, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε Εθνικές κατηγορίες σε Ανατόλια, ΧΑΝΘ, Μακεδονικό και Αργοναύτη ενώ έχει προπονήσει και ανδρικές ομάδες ως Α' προπονητής σε Βεργίνα, Μ. Αλέξανδρο και ΧΑΝΘ.

Στο υπόλοιπο τιμ κανονικά θα συνεχίσουν οι γυμναστές Παναγιώτης Βασιλείου και Αριστείδης Ταρπάγκος καθώς και ο φροντιστής Πολύκαρπος Λαζαρίδης και ο υπεύθυνος στατιστικών Ηλίας Κουγιουμτζίδης.

Η διοίκηση έχει συναντήσεις με όλους τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδος για να   καταρτιστεί ο κορμός για τη νέα χρονιά ενώ από εβδομάδα θα αρχίσει τα ραντεβού με μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνηθεί με τον Δημήτρη Γεροφώτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια