Ευχαριστήριο προς όλους από την ΕΚ Καβάλα

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα η ΕΚ Καβάλα επισφράγισε χθες στο Κλειστό της Κοιλάδας Σερρών την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία και στέφθηκε ταυτόχρονα άξια πρωταθλήτρια στον Βόρειο Όμιλο της Β Εθνικής.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Συλλόγου, ευχαριστούν θερμά το Δ.Σ. των Ικάρων Σερρών για την συνεργασία τους, την οργάνωση τους, καθώς και για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν σε όλα τα επίπεδα και τους εύχονται καλή επιτυχία στους αγώνες κατάταξης.

Επίσης συγχαίρουν δημόσια τους διαιτητές του αγώνα τον κ. Πουρσανίδη και την κα. Τζίμα, για την εξαιρετική διαιτησία τους στο δύσκολο αυτό έργο που είχαν αναλάβει στον χθεσινό αγώνα που έκρινε τον πρωταθλητή αλλά και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Aκόμη αισθάνονται την βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστήσουν όλες και όλους τους φίλους της ομάδας, που για μία ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα την μεγάλη αγάπη προς τον σύλλογο.

«Σας ευχαριστούμε επίσης που στηρίξατε την Ενωση στα εύκολα και στα δύσκολα και υποσχόμαστε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να είναι πάντοτε άξια των προσδοκιών σας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος ευχαριστούν θερμά όλους τους χορηγούς, μικρούς και μεγάλους, για την ευγενική τους χειρονομία να ενισχύσουν το έργο του συλλόγου στην μεγάλη φετινή προσπάθεια.

«Η χορηγία σας προς τον σύλλογό μας, συνετέλεσε θετικά τόσο σε εμάς όσο και στη συνείδηση των φιλάθλων μας και προσέφερε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία!. Σίγουροι ότι η προσφορά σας αυτή θα συνεχιστεί και στη νέα μας προσπάθεια, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς», καταλήγει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια