Χατζηκυριακίδης: «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας»

Αποφασισμένος να κάνει την ανατροπή και να πάρει το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Α1 είναι ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται σήμερα Τετάρτη τον Απόλλωνα Πάτρας έχοντας τη σειρά στο 0-2 και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι τόνισε πως το μειονέκτημα αυτό είναι για την ομάδα του κίνητρο…

«Είναι κανόνας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, να πάμε να παίξουμε στην Πάτρα. Πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας συμπαρασταθεί, να μας δώσει δύναμη».

Για το ότι η ομάδα πρέπει να κάνει το τρία στα τρία για να πάρει την άνοδο: «Είναι ένας σοβαρός προβληματισμός αλλά παράλληλα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Εχουμε παιδιά με προσωπικότητα, έχουμε βαριά φανέλα. Περισσότερο το βλέπουμε ως κίνητρο παρά ως προβληματισμό. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας, είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για τα προβλήματα που προέκυψαν στον Απόλλωνα το τελευταίο διάστημα:  «Δεν με αγγίζουν καθόλου, ούτε εμένα ούτε τα παιδιά. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου. Κοιτάζουμε μέσα στο παρκέ τι θα γίνει». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια