Ανετη επικράτηση με… αφιέρωση στον προπονητή για τις Ελπίδες Ηλιούπολης

Άλλη μια επιτυχία για τις Ελπίδες Ηλιούπολης που επικράτησαν με σχετική άνεση της μαχητικής ομάδας του ΠΑΟΔ με 58-72. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Κασούμη  που αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση.
Του ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει σύντομα σιδερένιος και πάλι κοντά στα γήπεδα.

Οι Ελπίδες με κόουτς τον Ευρυσθένη Σταμάτη, μπήκαν δυναμικά στο ματς προηγήθηκαν με 8-0 και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Ο ΠΑΟΔ με έναν καταιγισμό τριπόντων κατάφερε να ισορροπήσει για λίγο το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο (22-22) όμως οι Ελπίδες και πάλι κατάφεραν να ανεβάσουν το σκορ σε ασφαλή επίπεδα, πήγαν την διαφορά έως και το +19 (37-56) και πήραν άνετα ακόμη μια νίκη με το τελικό 58-72.

Να τονίσουμε ότι η ομάδα του ΠΑΟΔ παρατάχθηκε με μόλις επτά παίκτες και μάλιστα είχε την ατυχία να τραυματιστούν κατά την διάρκεια του αγώνα οι δυο από αυτούς παίζοντας έτσι σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με μια πεντάδα. Τους ευχόμαστε περαστικά και τους συγχαίρουμε για την αγωνιστικότητα που έδειξαν παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν.

Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα των Ελπίδων συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κυμίνων.

Το επόμενο ματς των Ελπίδων είναι στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τους Λέοντες την Τετάρτη 16 Μαΐου.

Δεκάλεπτα: 17-22, 29-41, 47-60, 58-72
Διαιτητές: Κουκουλεκίδης-Δήμου
ΠΑΟΔ (Τσαπάρας): Αυγέρης 19(3), Κατσαντώνης 12, Τσαπαρας Π. 11(3), Κλεινός 9, Αλούσι 3(1), Καλογερόπουλος 2, Παυλίδης 2.
Ελπίδες Ηλιούπολης (Σταμάτης): Κυριαζίδης 22(3), Κατσουπάκης 13(1), Γιαννακίδης 12, Δημητρίου 10, Χασιώτης 8, Μισιούδης 7(1), Πάσχος, Νικολαϊδης, Βεζύρης, Τερμεντζής.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια