Πρώτοι αγώνες νήσων Βορείου Αιγαίου στη Σάμο-Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου

Ένα νέο ραντεβού του αναπτυξιακού προγράμματος δόθηκε στη Σάμο. Οι πρώτοι αγώνες Νήσων Βορείου Αιγαίου διοργανώνονται από την ΕΟΚ, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Τοπική Επιτροπή Σάμου στο Βαθύ Σάμου.

Στη συνέντευξη τύπου το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου, Κώστας Παπαδόπουλος και οι πρόεδροι των Τοπικών Επιτροπών Σάμου, Χίου και Λέσβου.

Οι δηλώσεις:

Ν. Κατραζάκος: «Η αναπτυξιακή δράση είναι αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, στη Σάμο. Επενδύουμε στα παιδιά μας ,στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην κοινωνία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλοι μαζί, σαν Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, κινούμαστε στη λογική να βρούμε πόρους για τον αθλητισμό, για τα μικρά παιδιά μας».

Γ. Βασιλακόπουλος: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας ,που βρισκόμαστε σήμερα στη Σάμο. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε εδώ και να συμβάλουμε στο μετρό των δυνατοτήτων μας στη προσπάθεια αυτή».

Αργότερα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σάμου, έγινε ο Αγιασμός παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Φούρνων, Ευσεβίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια