Δεύτερη επιτυχία και για τις κορασίδες του Παναθλητικού-Την Παρασκευή με τον ΠΑΟΚ κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή Θεσσαλονίκης-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα από το παιχνίδι με τον Ηρακλή

Εχοντας προβάδισμα σε όλο τον αγώνα και παίρνοντας διψήφια διαφορά στο τέλος της δεύτερης περιόδου, οι κορασίδες του Παναθλητικού επικράτησαν με 65-51 του Ηρακλή στο δεύτερο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας του φάιναλ-φορ της ΕΚΑΣΘ.
Ετσι θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή τον ΠΑΟΚ στον άτυπο τελικό της διοργάνωσης. Νωρίτερα θα παίξουν για την τρίτη θέση ο Ηρακλής με τον Αστέρα Ιπποδρομίου-Μαντουλίδη. Ο Ηρακλής που αγωνίστηκε ουσιαστικά με έξι παίκτριες κατάφερε να μειώσει σε 18-15 στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, όμως η συνέχεια άνηκε στην ομάδα των Συκεών που είχε περισσότερες λύσεις.
Δεκάλεπτα: 18-9, 38-23, 53-38, 65-51
Διαιτητές: Γραικός-Παπαδοπούλου Κ.
Παναθλητικός Συκεών (Γιαννάτση-Διαβολεμένου): Μπαχαρίδου 18(3), Μπαρμπαλιού 2, Κωνσταντινίδου 12, Μπαξεβάνου 22(3), Κουλιού, Παπαμιλτιάδου, Θεοδοσίου 2, Μελενικιώτου, Ματσούκα 4, Αναγνωστοπούλου 5(1), Κουζόγλου.
Ηρακλής (Παπαβασιλείου): Πετρίδου 20, Αλλεν Χ. 2, Αλλεν Α. 9(1), Ευαγγελοπούλου 7, Λούση, Φουντούλη, Τζέλου 4, Γραμματικοπούλου 9.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια