Ο απολογισμός της χρονιάς για τον Ατλαντα Νεάπολης

Από τον Ατλαντα Νεάπολης πήραμε και δημοσιεύουμε τον απολογισμό της χρονιάς:

«Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας. Η ομάδα ξεκίνησε με υψηλούς στόχους αφού ήρθαν παίχτες με μεγάλη εμπειρία και σε συνδυασμό με τους παίχτες που υπήρχαν στην ομάδα μας δημιούργησαν ένα πολύ καλό σύνολο.

Η αρχή έγινε με τον Θεολόγου όπου φέτος με την εμπειρία του κατάφερε να είναι στους πρώτους σκόρερ της ομάδας. Με κάποια προβλήματα στο να προσαρμοστεί στην κατηγορία κατάφερε να αγαπήσει την ομάδα και συμφώνησε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο Άτλαντα. Δεύτερος ήρθε ο Κιζιρίδης. Ένα εκπληκτικό παιδί βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα και δεν αντέδρασε ποτέ μέσα στη χρονιά στην αρχή κυρίως που δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Και αυτός δέθηκε με την ομάδα και θα είναι την επόμενη χρονιά μαζί μας.

Στην ομάδα φέτος ήρθε και ο Κωστελίδης. Ένας πολύ καλός παίχτης που δεν κατάφερε και ο ίδιος αλλά και η ομάδα να δέσουν και έτσι μετά από ένα τραυματισμό στον αστράγαλο στο τέλος του πρώτου γύρου μας ζήτησε να σταματήσει. Η ομάδα του εύχεται καλή συνέχεια καθώς δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά. Ο επόμενος είναι ένα παιδί από τα λίγα στο χώρο του μπάσκετ.

Ο Πολύζος κατάφερε σε πολύ λίγο καιρό να γίνει Άτλας και να γουστάρει για την ομάδα. Έπαιξε σχεδόν όλο το πρωτάθλημα τραυματίας και ας μην το έλεγε σε κανένα. Γίνονται μεγάλες προσπάθειες να παραμείνει αλλά τα επαγγελματικά του θα το κρίνουν αυτό. Μετά έχουμε τον Μπεγκλή. Αυτό το παιδί νομίζω ότι στις αρχές όταν χαλάρωνε με έβλεπε να του φωνάζω και να τον πιέζω στα όριά του. Πήρε αρκετά λεπτά, όχι για να του κάνω χάρη, αλλά γιατί το άξιζε. Αν δεν μας τον πάρει η μαμά πατρίδα λογικά θα τον έχουμε μαζί μας και του χρόνου.

Τέλος από τις φετινές μεταγραφές έχουμε και τον άτυχο της παρέας. Ο Κλιγγόπουλος την χρονική στιγμή που θα έβρισκε το χρόνο συμμετοχής είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και δεν μπόρεσε να παίξει όσο θα ήθελε. Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα είναι η πρώτη μεταγραφή για του χρόνου στην ομάδα μας.

Πάμε στα παιδιά που έμειναν στην ομάδα. Οι Κουλερίδης, Πασαλής, Κολοκοτρώνης, Μπίτος, Πιταρούδης, Αλατζάς, Γιουμίδης, Φαλιάγκας, Μιμήκος, Σταθόπουλος ήταν αυτοί που ήταν πάντα εκεί στις προπονήσεις και στους αγώνες. Όλοι τους έχουν συμφωνήσει  να είναι και την επόμενη χρονιά στην ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σε μένα και την ομάδα του Άτλαντα.

Το τέλος της χρονιάς μας βρήκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πινάκα και με 11 Νίκες-14 Ήττες  είχαμε σώσει την χρονιά σχεδόν από τον πρώτο γύρο. Οι αρκετοί τραυματισμοί και η έλλειψη προπονήσεων δεν μας επέτρεψαν το κάτι παρά πάνω. Η ομάδα χωρίς καθυστέρηση έκλεισε τους παίχτες που ήθελε να παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ και έχει βρει ήδη τους παίχτες που θα πάρει έχοντας έρθει σε προ συμφωνίες με όλους. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας  για την φετινή χρονιά που είναι οι:

Matte
Τα Κουμπαρια
Times cafe bar
50-50 Ουζερί
CAFE μέρα καλημέρα
Pangea Natural Stones
Παλιό Τέρμα Ξηροί Καρποί - Καφές - Μπαχαρικά
Αποθήκη Χονδρικής-Λιανικής Αφοι Δέλλα
Moto Mavroudis
Γιάννης Παρασκευόπουλος
Το ενεχυροδανειστήριο Τασος
 Ψητοπωλείο "ο Στέλιος"
Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ
Ταπετσαρίες Επίπλων Κωστελίδης
Computer Service Center
και φυσικά
Τυπογραφείο "Καραϊδης"».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια