Συνεχίζει στον Παναθλητικό η Βιβή Διαβολεμένου-Τι δήλωσε η έμπειρη τεχνικός

O Παναθλητικός Συκεών ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την Βιβή Διαβολεμένου η οποία τη σεζόν 2018-2019 θα είναι η head coach της γυναικείας ομάδας στην Α2 γυναικών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Μετά την εξαιρετική παρουσία της στο τμήμα νεανίδων αλλά και στα τμήματα υποδομής, η Βιβή αναλαμβάνει μια ομάδα που είναι «υποχρεωμένη» να είναι σε υψηλό επίπεδο και να έχει πάντα ως στόχο την επιστροφή της στην Α1. Βέβαια την επόμενη χρονιά με εισήγησή της θα προωθηθούν στην γυναικεία ομάδα αρκετά νεαρά ταλέντα του συλλόγου  ούτως ώστε να πάρουν την ευκαιρία, από τα 16 και 17 τους να αγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
  
Βέβαια τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προσπάθεια για παραμονή αρκετών ελληνίδων από το υφιστάμενο ρόστερ ενώ ο σύλλογος έχει προσδιορίσει και τους μεταγραφικούς του στόχους μεταξύ κορυφαίων αθλητριών της Θεσσαλονίκης.

Άμεση συνεργάτιδά της θα είναι η Ελεάνα Γιαννάτση η οποία την τελευταία 2ετία έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής με όλα τα τμήματα του συλλόγου τα οποία ασχολήθηκε. Η Ελεάνα θα είναι παράλληλα και head coach των τμημάτων νεανίδων και μίνι κοριτσιών του συλλόγου.

 Η Βιβή Διαβολεμένου δήλωσε για την επέκταση της συνεργασίας: «Μετά από μια πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα του Παναθλητικού την χρόνια που πέρασε, ανανεώσαμε την συνεργασία μας και για την επόμενη χρονιά. Ο Παναθλητικός είναι ένα πολύ οργανωμένο και εξαιρετικά υγιές σωματείο με όραμα και φιλοδοξίες για το μπάσκετ γυναικών. Οπότε ως σύλλογος είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και του χρόνου. Επίσης θα πρέπει να τονίσω ότι η ανάπτυξη του σε τμήματα ακαδημιών είναι εντυπωσιακή και αυτή η διαδρομή μας μεγαλώνει την ευθύνη να προωθήσουμε τα νέα παιδιά του συλλόγου στην γυναικεία ομάδα και αυτό θα γίνει και τη φετινή χρονιά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια