Τι γίνεται μετά τα σημερινά αποτελέσματα στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών η ΕΚ Σταυρούπολη κι ο Ναύαρχος Βότσης θ' αγωνιστούν σ' ένα παιχνίδι για την ανάδειξη του υπερ-πρωταθλητή της κατηγορίας ενώ ανήλθαν στην Α ΕΚΑΣΘ.

Στα play-off θ' αγωνιστούν οι ομάδες ως εξής:

Ελπίδα Αμπελοκήπων-Βεργίνα
Γαλάζιοι-Ασβεστοχώρι

Όποιος συμπληρώσει πρώτος δύο νίκες ανέρχεται στην Α ΕΚΑΣΘ. Οι νικητές των δύο ζευγαριών ύστερα θ' αγωνιστούν σε ουδέτερο γήπεδο για την τρίτη θέση και οι ηττημένοι θ' αγωνιστούν για την πέμπτη θέση.

Στην έβδομη θέση κατετάγη η Δόξα Ασσήρου και στην όγδοη ο ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού. Οι θέσεις από 5-8 με κάποιες προϋποθέσεις (τυχόν αποχωρήσεις ή συγχωνεύσεις σωματείων) μπορεί να οδηγήσουν στην Α ΕΚΑΣΘ.

Την Κυριακή αν ηττηθεί ο Ιωνικός υποβιβάζεται η ΑΕ Πυλαίας στη Β ΕΚΑΣΘ και στη Γ1 ΕΚΑΣΘ τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη κι ο ΑΟ Αρετσού. Αν κερδίσει ο Ιωνικός σώζεται η ΑΕ Πυλαίας και θ' αγωνιστούν σε αγώνα play-out τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη με την Αρετσού όπου θα υποβιβαστεί μόνο ο ηττημένος.

Στη Γ1 υποβιβάζονται η HOOP και η Προποντίδα από τον α όμιλο και ο Ατρόμητος Τριαδίου από τον β όμιλο.

Το Κολλέγιο DEI επειδή δέχτηκε δύο μηδενισμούς κι αποχώρησε υποβιβάζεται δύο κατηγορίες σύμφωνα με το άρθρο 9 της Γενικής Προκήρυξης της ΕΚΑΣΘ και θ' αγωνίζεται την περίοδο 2018-2019 στη Γ2 ΕΚΑΣΘ.

Νεκτάριος Ιωαννίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια