Συνεχίζει και του χρόνου στη ΔΕΚΑ ο Κοϊμτζόγλου

Παρόλο που η φετινή σεζόν έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της, η προετοιμασία της ΔΕΚΑ για το νέο έτος και την δύσκολη συνέχεια στην Γ Εθνική κατηγορία έχει ήδη ξεκινήσει.

Πρώτο βήμα αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας με έναν αθλητή ο οποίος αποτέλεσε ηγετική μορφή και βασικό πυλώνα του φετινού ρόστερ αλλά και σημαντικό συντελεστή των επιτυχιών του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κοϊμτζόγλου, δεύτερο σκόρερ της ομάδας για τη σεζόν 2017-2018 με 13,5 πόντους κατά μ.ο,  πρώτο «μπομπέρ» και τέταρτο σε ολόκληρη την κατηγορία της Α’ ΕΚΑΣΘ, σκοράροντας 2,3 τρίποντα ανά αγώνα κατά μ.ο.

«Πέρα της προσφοράς του εντός των τεσσάρων γραμμών, ο Γιάννης αποτελεί αθλητή πρότυπο λόγω του ήθους και των αξιών του, ενώ ήταν δίπλα στους νεαρότερους αθλητές καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, βοηθώντας τους με την πολύ μεγάλη εμπειρία του στο χώρο. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Γιάννη για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται υγεία και δύναμη για την πρόκληση που περιμένει την ομάδα από το νέο έτος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια