Πρώτοι «αναπληρωματικοί» για την άνοδο στην Α΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών οι Γαλάζιοι-Επικράτησαν με 89-61 της Βεργίνας- Παπαδούλης: «Αναμένουμε τις εξελίξεις»

Την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών που ισοδυναμεί με την πρώτη «αναπληρωματική» για την άνοδο εξασφάλισαν οι Γαλάζιοι, καθώς επικράτησαν στην «ουδέτερη» έδρα του Αγίου Παύλου με 89-61 της Βεργίνας.

Οι νικητές προηγήθηκαν μετά τη δεύτερη περίοδο με διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων και τη διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα. Βέβαια απομένει και η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για το πρώτο παιχνίδι με το Ασβεστοχώρι στο οποίο μηδενίστηκαν, καθώς η απόφαση για την ενέργεια αυτή θα αποφασιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεκάλεπτα: 19-14, 48-26, 67-46, 89-61
Διαιτητές: Φούντζηλας-Καντερές
Γαλάζιοι (Παπαδούλης-Βαρδαξής): Μπελτές, Φωτιάδης 9(1), Νταβίδι 17(3), Μεντελίδης 2, Μπασδάνης 1, Λέντης 7(1), Καμπούρης 3, Γιαννούλης 4, Σαχμπατιάν 12, Τολιόπουλος 5, Κουσίδης 21(1), Χαλκιάς 10.
Βεργίνα (Βουρδέρης-Τρουμπούνης): Σταυράκης 3, Κονιώρης 5(1), Πετρίδης 7(1), Παρίσης 5(1), Καμπανάς 6, Σαμαράς 3, Βαρδουνιώτης 18(1), Τικτόπουλος, Παντελίδης 8(2), Παπαγεωργίου 6.

Παπαδούλης: «Αναμένουμε τις εξελίξεις»

Ο προπονητής των Γαλάζιων Χρήστος Παπαδούλης, «θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες της ομάδας και τον κόουτς Βαρδαξή για την ηρωική προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Παρα τους απανωτούς σοβαρούς τραυματισμούς ,την ανυπαρξία διοίκησης για άλλη μια χρόνια και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις παικτών που τους άφησαν μακριά από ματς, η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος επανήλθε και έδειξε στο γήπεδο ένα δείγμα των πραγματικών δυνατοτήτων της.

Ευχαριστούμε ιδιατερα τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Μαυράκη, τους  γιατρούς του Ηρακλή Νίκο Ξυλούρη και Κώστα Μανώλογλου, τους φυσιοθεραπευτές Σπύρο Μυλωνά και Μάρκο Λυριτση καθώς και τους φίλους της ομάδας που στα τελευταία ματς ήταν συγκλονιστικοί. Αναμένουμε τις εξελίξεις».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια