Πρωταθλητής κορασίδων της ΕΚΑΣΘ διά… περιπάτου ο ΠΑΟΚ-Επιβλήθηκε με νταμπλ σκορ (78-39) του Παναθλητικού στον άτυπο τελικό της διοργάνωσης-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα από τον αγώνα και την κερκίδα

Χωρίς να αφήσουν περιθώρια σε κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους οι κορασίδες του ΠΑΟΚ επικράτησαν με το ευρύ 78-39 του Παναθλητικού και κατέκτησαν αήττητες το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.

Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 9-1 στα πρώτα του λεπτά. Η διαφορά έφθασε σε διψήφιο νούμερο από τα πρώτα πέντε λεπτά, καθώς οι παίκτριες της ομάδας των Συκεών δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στην πίεση των αντιπάλων τους και έκαναν συνεχώς λάθη. Η διαφορά ανέβαινε ανά δεκάλεπτο, καθώς ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ήταν ο μεγάλος κυρίαρχος του αγώνα και ολοκληρώθηκε με το τελικό +39.
Δεκάλεπτα: 23-12, 42-23, 61-31, 78-39
Διαιτητές: Πετανίδου Γ.-Λουλουδιάδης
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μασλαρινός): Φίλιου 5, Λέξα 9(1), Μπουτσούκη 2, Πολυμένη 29(2), Φείδα 10(2), Στεργάκη 12, Φράγκου, Θεοδώρου, Χατζηδάκη 2, Καζαμία 5, Πιτσούλη, Γενναίου 4.
Παναθλητικός Συκεών (Γιαννάτση-Διαβολεμένου): Μπαχαρίδου 5, Μπαρμπαλιού, Κωνσταντινίδου 4, Μπαξεβάνου 6, Κουλιού, Παπαμιλτιάδου, Θεοδοσίου 8(1), Μελενικιώτου 6, Ματσούκα 2, Αναγνωστοπούλου 5, Κουζλόγλου 3.











































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια