Η επιστολή λήξης του 6ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βετεράνων-Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Θεσσαλονίκης, Πάρης Πετράς, απέστειλε την παρακάτω επιστολή για την λήξη των αγώνων του 6ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βετεράνων:

«Αγαπητοί φίλοι,

Δυο μέρες μετά τη λήξη του 6ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Maxibasketball και όλοι συζητούμε ακόμη για τη διοργάνωση. Νομίζω ότι χωρίσαμε με χαμόγελο και ικανοποίηση.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ανέλαβε να διεκπεραιώσει το οργανωτικό κομμάτι και να φιλοξενήσει τους αγώνες, και νομίζω ότι τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις απαιτήσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους βετεράνους που πήραν μέρος στους αγώνες και να στείλουμε το μήνυμα ότι περιμένουμε ακόμη περισσότερα άτομα, ομάδες και πόλεις της Ελλάδας να συμμετέχουν στις δράσεις του Maxibasketball τα επόμενα χρόνια.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όσους υποστήριξαν την προσπάθειά μας, το Δήμο Θεσσαλονίκης που συμμετείχε σαν συνδιοργανωτής, το Δήμο Καλαμαριάς που βοήθησε με θέρμη, τη Δ.Ε.Θ. Helexpo για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών της και τη διευκόλυνση με τεχνική υποστήριξη στην οργάνωση του επίσημου δείπνου, αλλά και την εθελοντική ομάδα “Ελληνες Διασώστες” που ήταν παρόντες στα γήπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες όποτε χρειάστηκε.

Επίσης, τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. και την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που παραχώρησαν τα θαυμάσια γήπεδα και τον εξοπλισμό τους στη διάθεση της διοργάνωσης, την Κ.Α.Ε. Άρης για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου, όπως επίσης και τους ανθρώπους του Αχιλλέα Τριανδρίας και του Ηρακλή για την παραχώρηση των γηπέδων τους. Τελευταία αφήσαμε τη Χ.Α.Ν.Θ., η οποία φιλοξένησε στο γήπεδό της κάποιους αγώνες, αλλά ακόμη πιο σημαντική ήταν η ευκαιρία που έδωσε σε όλους τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν μια ξενάγηση και ιστορική αναδρομή στο μουσείο του μπάσκετ από τον τέως πρόεδρο του Σ.Β.Κ.Θ. Διονύση Ανανιάδη.

Σας αποστέλλουμε τα αποτελέσματα και την κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες. Στην σελίδα του facebook FIMBAHellas θα βρείτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες, πρόσθετο υλικό θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης Thessalonikimaxibasketball.blogspot.com 

Ευχόμαστε στους διοργανωτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2019 να μας παρουσιάσουν μια ακόμη καλύτερη διοργάνωση. Ραντεβού του χρόνου στη Χίο».

Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια