Στην Α2 γυναικών ο Αστέρας Ιπποδρομίου Μαντουλίδης-Επικράτησε στον συναρπαστικό πέμπτο τελικό με 39-40 στους Αμπελόκηπους του ΓΣ Μενεμένης και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών

Υστερα από απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι, οι γυναίκες του Αστέρα Ιπποδρομίου Μαντουλίδη επικράτησαν στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΘ εκτός έδρας με 39-40 του ΓΣ Μενεμένης και κατέκτησαν τον τίτλο και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και με την βοήθεια των φιλάθλων τους προηγήθηκαν με 12-4 στα πρώτα πέντε λεπτά. Ένα εντυπωσιακό σερί 18-0 για τις νικήτριες τις έφερε μπροστά με 12-22 στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Ο Αστέρας κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 35ο λεπτό, όταν ο ΓΣ με δικό του σερί πέρασε με 37-36.

Η Δανάη Παπαδοπούλου ξανάδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και η Βασιλειάδου έγραψε το 39-38 δύο λεπτά πριν το τέλος. Το τελικό σκορ έγραψε η Κασάπη 1:49 πριν τη λήξη, καθώς στην συνέχεια και οι δύο ομάδες έκαναν απανωτά λάθη. Το τέλος βρήκε τις νικήτριες να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Να σημειωθεί ότι ο ΓΣ Μενεμένης αγωνίστηκε χωρίς τις τραυματίες Σταματιάδου και Ούτσιου, ενώ έπαιζε τραυματισμένη και η Ντουγιουτζή και κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και η Καβακίδου.

Τις απονομές και στις δύο ομάδες έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Μιχάλης Μηλιαράς.

Δεκάλεπτα: 12-14, 18-24, 31-36, 39-40
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Θρασυβουλίδης
ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (Σάββας): Παυλίδου 8(2), Αναστασιάδου 9, Καβακίδου 2, Ντουγιουτζή 2, Σιδηροπούλου, Βασιλειάδου 14, Παναγιωτίδου 4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Ιωαννίδης-Νικολαΐδης): Σαββοπούλου 3(1), Κασάπη 7, Γαβρίλη 14, Φόρογλου, Παπαδοπούλου Δ. 13, Κακαγιά, Ζαμπουρίδου 2, Σταματάκη 1, Παλαμουτίδου.

Δείτε τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση πατώντας εδώ:
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια