Παραμένουν στην Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών οι Ιππότες Χαριλάου-Υποβιβάζονται ΣΑΕ Αστέρια και ΕΔΗΛ

Στην Μικρα Β παίχτηκε ένα παιχνίδι «Do or die», αφού μετά τις νίκες που είχαν πετύχει αμφότερες οι ομάδες των Ιπποτών Χαριλάου και του ΣΑΕ Αστέρια, την Πέμπτη και την Παρασκευή εναντίον της ΕΔΗΛ, όποια από τις δύο κέρδιζε, είχε ως έπαθλο την παραμονή στην κατηγορία. Τελικά νικητές ήταν οι Ιππότες που επικράτησαν με 65-52.

Ο ΣΑΕ Αστέρια όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, «με τα πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αγωνίστηκε με μόλις έξι παίκτες και τον τραυματία Κοτταρα, αφού απουσίαζαν οι Παπαδόπουλος Δακης, Σαββίδης, Πλιάτσικας, Μανολακιδης, Τσιβικης και Μπέλης. Ο Καραμπερης προσπάθησε μόνος του σχεδόν επιθετικά, πετυχαίνοντας 24 πόντους.

Παρ όλα αυτά άντεξε για 25 λεπτά, αλλά οι ηρωικοί παίκτες του, δεν άντεξαν και τελικά έχασαν από την ανώτερη ομάδα των Ιπποτών, οι οποίοι ήταν σχεδόν πλήρεις.

Το τελικό σκορ, αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων και την ανωτερότητα των Ιπποτών σε αυτό το ματς και με τα δεδομένα προβλήματα του ΣΑΕ Αστέρια. Οι ηττημένοι αποχαιρέτησαν την κατηγορία μετά από μια χρονιά με πολλά προβλήματα.

Η διοίκηση του ΣΑΕ Αστέρια, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες του για την φετινή υπερπροσπάθεια τους και κυρίως τον αρχηγό της ομάδος, Σάκη Χατζηαθανασίου, ο οποίος σε ηλικία 46 ετών και μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη καριέρα (αγωνίστηκε στη Γ εθνική) αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Δεκάλεπτα: 12-16, 24-31, 35-49, 52-65
Διαιτητές: Δέλλας-Δήμου
ΣΑΕ ΑΣΤΕΡΙΑ (Ταγαράκης): Δημητριάδης 9, Χατζηαθανασίου 3,Κυριάκου 6, Στεργιου 7, Καραμπερης 24 (3), Δαντινούλης 3.
ΙΠΠΟΤΕΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ (Μπερης): Παπαδόπουλος Χ. 3, Καραγιάννιδης 3, Παπαδόπουλος Γ. 9 (3), Νίκου 27, Λιακος 7, Πενιδης 2, Ραιδης 10 (2), Γιαπουτζιδης 2, Χατζηαντωνιου 2.

*Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο ΣΑΕ Αστέρια κατάφερε, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, να κερδίσει την ΕΔΗΛ με 63-58.

Η ΕΔΗΛ μπήκε πιο συγκεντρωμένα στον αγώνα και προηγήθηκε μέχρι και με 10 πόντους διαφορά, αλλά ο ΣΑΕ Αστέρια έβγαλε αντίδραση και με ένα επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο (13-27) προηγήθηκε και έφτασε στην πολύτιμη νίκη. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Δημητριάδης Πάρις και Καραμπερης, που πέτυχαν 45 πόντους μαζί.

Δεκάλεπτα: 16-13, 32-25, 43-52, 58-63
Διαιτητές: Καντερές-Δήμου
ΕΔΗΛ (Χατζηκυριακίδης): Τσιαμπρακος 4, Μαστορακης 15 (3), Κατσινας, Πεφτιτσελης, Ποριαζης 4, Αθανασιάδης, Κοτζαμπασης 17, Γλαβας 18,Βουτσας
ΣΑΕ ΑΣΤΕΡΙΑ (Ταγαράκης): Δημητριάδης 24, Χατζηαθανασίου 6, Παπαδόπουλος Δ., Πλιάτσικας 2, Κυριακού 7 (1), Στεργιου 3, Κοτταρας, Καραμπερης 21 (2).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια