Πορτοκαλί Σαββατοκύριακο σε Νέα Σμύρνη και Συκιές για τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Νέα Σμύρνη και Συκιές Θεσσαλονίκης πήραν τη σκυτάλη από τη Θήβα για τα τουρνουά MILKO 3X3 στο πρώτο διπλό ραντεβού της Α’ Περιόδου 2018. Συνολικά 692 παιδιά ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στις Συκιές πήραν μέρος 288 παιδιά (208 αγόρια και 80 κορίτσια). Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών είναι ο Άλεξ Μπούζι και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Στράτος Ταταβέλης. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζυγκιρίδης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Στη Νέα Σμύρνη έδωσαν το «παρών» 404 παιδιά, 352 αγόρια και 52 κορίτσια. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Αλέξανδρος Δουράκης (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μάνης (Γυμνάσιο) και σε αυτόν των τριών πόντων η Βαλεντίνα Τόσκα (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μάνης (Γυμνάσιο). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, η αντιδήμαρχος αθλητισμού-πολιτισμού, Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, Χαράλαμπος Γερουλάνος, το μέλος του ΔΣ Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, Γεωργία Νικολοπούλου. Μεγάλη βοήθεια πρόσφεραν οι γυμναστές του Δήμου. Ξεχωριστή νότα έδωσε η παρουσία τριών πρώην στελεχών της Εθνικής Ομάδας Γυναικών της Σοφίας Κλιγκοπούλου, της Τατιάνας Καββαδία και της Κατερίνας Δελή, που είναι από τις πρώτες σε συμμετοχές στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στη Νέα Σμύρνη εδώ: https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1232617836868267






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια