Εσπερίδες: «Ντροπή του αθλήματος η αποχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου»

Με αφορμή την αποχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου από τον αγώνα τον Πρωτέα Βούλας στη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου οι Εσπερίδες εξέδωσαν ανακοίνωση. Σε αυτή κάνουν λόγο για γεγονότα που άφησαν άναυδο το Πανελλήνιο μιλώντας για ντροπή του αθλήματος. Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Εσπερίδες μέσω ανακοίνωσης:

«Tα όσα θλιβερά για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών συνέβησαν την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό Βούλας κυριολεκτικά σοκάρουν και αφήνουν άναυδο το πανελλήνιο . Ξαφνικά ο Ολυμπιακός Βόλου καθυστερεί με κάθε τρόπο ξεγελώντας διαιτητές , κομισάριο την έναρξη και διακύμανση του αγώνα .

«Τραυματισμοί» αθλητριών που αρνούνται πεισματικά τις πρώτες βοήθειες από τον ιατρό , καθυστερημένη είσοδο της ομάδας στο β΄ μέρος μετά την ανάπαυλα , συνεχείς προστριβές με διαιτητές και κριτές χωρίς το παραμικρό αντικείμενο και αδιαφορία από ένα σημείο και μετά για τα τεκταινόμενα στο παρκέ σε μια παρωδία αδιαφορίας με τάμπλετ και κινητά που παρακολουθούσαν το τι συνέβαινε σε άλλα γήπεδα που ολοκληρώθηκαν φυσικά , στην σωστή ώρα .Όταν λοιπόν επιβεβαίωσαν ότι το επιθυμητό για τον Ολυμπιακό Βόλου αποτέλεσμα δεν είχε τελικά συμβεί , άρχισαν οι διαβουλεύσεις και τα μαγειρέματα .

Αποτέλεσμα και απόφαση που αποτελεί την ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ η χωρίς το παραμικρό συμβάν αποχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου από το γήπεδο με σκορ 78-44 και περίπου έξι λεπτά να απομένουν ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ . Άναυδοι άπαντες με συνεχή γιουχαϊσματα από την κερκίδα αλλά οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου που χρήζουν παραδειγματικής τιμωρίας για όσα τραγικά και απίστευτα διέπραξαν, συνέχισαν την αποτρόπαια πράξη τους .

Δολοφόνησαν το άθλημα που όλοι αγαπάμε , το ξεφτίλισαν , το ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΑΝ , το πήγαν πίσω πολλά χρόνια και μας έκαναν να ντρεπόμαστε που το υπηρετούμε . Η υπόθεση πλέον πάει μοιραία στην Ομοσπονδία εκεί που πλέον μπορεί να υπάρξει η δέουσα αντιμετώπιση , Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ και να εφαρμοστεί ο νόμος . Μην ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου σε όσους επιβουλεύονται την πρόοδο της καλαθοσφαίρισης γυναικών . Μην αφήσετε άλλους να ποδοπατήσουν την αξιοπρέπεια των αθλητριών .

Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Σάββας Βαλαβάνης»               

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια