Η γνώμη των έξι προπονητών του Πανελληνίου Εφήβων για την διοργάνωση, την ομάδα τους και την φιλοξενία

Οι προπονητές των έξι ομάδων της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων με την αυλαία της διοργάνωσης να πέφτει έδωσαν την άποψή τους για την διοργάνωση, την ομάδα τους και την παρουσία της και την φιλοξενία στην Κρήτη.

Γιάννης Χρυσανθόπουλος (Ολυμπιακός)

Για την διοργάνωση

«Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Συμμετείχαμε και πέρσι στην τελική φάση, υπάρχουν πολλά ταλέντα σε όλες τις ομάδες. Αυτό θα φανεί, γιατί θα κληθούν και στις Εθνικές ομάδες. Ο στόχος και των έξι είναι να αναδείξουν παιδιά που θα στελεχώσουν τις Εθνκές ομάδες. Το επίπεδο του Ολυμπιακού είναι πολύ υψηλό, ήδη έχει ο Αρσενόπουλος την ευκαιρία και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουν και άλλα παιδιά την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υψηλό επίπεδο, και όχι μόνο στην εφηβική ομάδα».

Για την ομάδα

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την απόδοσή μας. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά στην άμυνα και γρήγορα στην επίθεση που θα έχει αποδέκτες όλους τους παίκτες μας και να σκοράρουν όλοι. Νομίζω ότι η παρουσία μας εδώ είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να δημιουργήσουμε παίκτες για το μέλλον του Ολυμπιακού».

Για την φιλοξενία

«Η φιλοξενία είναι άριστη. Οι άνθρωποι εδώ από την πρώτη μέρα, οι άνθρωποι του Δήμου και οι διοργανωτές μας καλωσόρισαν με την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία. Το ξενοδοχείο είναι εκπληκτικό, ένα 5αστερο δίπλα στη θάλασσα. Για τα παιδιά είναι εμπειρία ζωής. Χαρήκαμε την συμμετοχή μας εδώ, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Ανδρέας Κεσαπίδης (Προμηθέας)

Διοργάνωση

«Νομίζω ότι αυτή η «φουρνιά» είναι πολύ καλή. Βλέπουμε ανταγωνιστικά και ωραία παιχνίδια, σίγουρα με τα λάθη της ηλικίας. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα τέλεια. Πιστεύω πως μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον».

Για την ομάδα

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Υπάρχουν ταλέντα από όλες τις ομάδες, τουλάχιστον 4-5 παιδιά που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να πάρουν ρόλο στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ. Να αγωνίζονται, ώστε να μπορούν να βελτιώνονται και να προσφέρουν παραπάνω».

Για την φιλοξενία

«Είχαμε ακούσει για την κρητική φιλοξενία, το αντιληφθήκαμε αυτές τις ημέρες. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, όλα στην εντέλεια. Οι οδηγοί, το γήπεδο. Όλα τέλεια. Συγχαρητήρια σε όλους».

Νίκος Χατζής (ΑΕΚ)

Διοργάνωση

«Έγιναν ωραία παιχνίδια λόγω ανταγωνισμού. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν και αποκτήσανε εμπειρία για την συνέχεια».

Ομάδα

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα παράπονο, γιατί δεν... ήρθαμε ποτέ στο γήπεδο. Θέλαμε να αντιδράσουμε, παίξαμε με ψυχή απέναντι στον Προμηθέα, όμως στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Ο Προμηθέας είναι πιο γεμάτη ομάδα, φάνηκε αυτό. Κάναμε υπέρβαση».

Φιλοξενία

«Ως ΑΕΚ έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλα είναι άψογα, κανένα παράπονο.  Με πολύ αγάπη και μια ζεστή αγκαλιά, από ότι ακούω και από τις άλλες ομάδες όλα είναι άψογα και ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Δημήτρης Μπουσβάρος (Άρης)

Για την διοργάνωση

«Πιστεύω ότι φέτος το επίπεδο είναι ανεβασμένο. Στην ουσία βλέπω μικρές ανδρικές ομάδες, ειδικά οι ομάδες της Αθήνας και της Πάτρας. Ίσως η ΑΕΚ λιγότερο. Βλέπω καλό επίπεδο, κυρίως σωματικά. Έχω ξεχωρίσει τον Αρσενόπουλο, ακολουθεί ο Ποκουσέφκσι, αλλά και ο Τσουμάνης. Ο Προμηθέας έχει καλά κορμιά, ο Σανδραμάνης, ένα παιδί πιο προχωρημένο στο μυαλό, αλλά και τον Μάτζουκα, ένα μικρό παιδί που δείχνει ικανό. Από την ΑΕΚ θα ξεχώριζα Ρογκαβόπουλο – Χατζηδάκη, έχουν προοπτική στο μπάσκετ».

Για την φιλοξενία

«Άψογη η οργάνωση και η φιλοξενία. Όλες οι ομάδες ένιωσαν ότι συμμετέχουν σε ένα πολύ καλό τουρνουά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από την διαιτησία, κράτησαν ένα επίπεδο, δεν νομίζω να υπήρχαν παράπονα από τις ομάδες. Για την Κρήτη και την ΕΟΚ ήταν πολύ μπροστά αυτή η διοργάνωση και θα ήταν καλό να επαναλαμβάνεται ή τουλάχιστον οι διοργανώσεις να έχουν, όπως εδώ, το κύρος που τους πρέπει».

Βασίλης Μουλάκης (Ελευθερούπολη)

Για την διοργάνωση

«Είναι ένα τουρνουά με πολύ υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες με πολύ μέλλον. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή «φουρνιά» η 2000-2001 και μπορούν να επανδρώσουν τις Εθνικές ομάδες στο μέλλον».

Για την ομάδα

«Προερχόμαστε από έναν Δήμο 6.000 κατοίκων, έχουμε περιορισμένες επιλογές. Εγώ αυτά τα παιδιά τα έχω από 12 ετών. Κάναμε μεγάλη υπέρβαση, αφήσαμε έξω πολλές καλές ομάδες. Ξέραμε ότι εδώ θα έρθουμε για να διεκδικήσουμε 1-2 νίκες, κάναμε μια νίκη και είμαστε ευτυχισμένοι. Είναι υπέρβαση μόνο που είμαστε εδώ».

Για την φιλοξενία

«Θεωρώ ότι η φιλοξενία άγγιξε το τέλειο. Κάτι το εξωπραγματικό, πραγματικά. Το ξενοδοχείο και το φαγητό είναι φοβερό γι αυτό και η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη».

Γιάννης Τζάνης (Ηράκλειο)

Διοργάνωση

«Ήταν γενικά πιο αμφίρροπο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από ότι το περσινό. Βλέπω ότι οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όμως η σωματική δύναμη των αντιπάλων δεν μας επιτρέπουν να ακολουθήσουμε. Ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί με την ομάδα της Ελευθερούπολης. Υπάρχουν αρκετά ταλέντα, και θα αποτελέσουν δυνατά project για το ελληνικό μπάσκετ».

Για την ομάδα

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δυστυχώς ήρθαμε με τραυματία τον Γιάννη Κίτσο, ο οποίος προσπάθησε να μας βοηθήσει και είναι άξιος συγχαρητηρίων. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας με κάποιες βαριές ήττες».

Για την φιλοξενία

«Ήταν μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση και άριστη η φιλοξενία. Η ΕΟΚ μας παρέχει καλή διαμονή. Γενικότερα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο η διοργάνωση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια