Διαμαρτύρεται για τον ορισμό διαιτητή σε αγώνα του ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου

Από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Με έκπληξη, απορία και αίσθημα  οργής πληροφορηθήκαμε τον , εκ νέου, ορισμό της κας Πετανίδου σε αγώνα της ομάδας μας και συγκεκριμένα  στον αγώνα της Δευτέρας, 16/04/2018 με την ΔΕΚΑ στην έδρα της αντιπάλου, παρότι έχουν προηγηθεί επανειλημμένα αιτήματά μας για την εξαίρεση της συγκεκριμένης διαιτήτριας από τους αγώνες των ομάδων μας, τουλάχιστον για την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να προβούμε στην κοινοποίηση της θέσης μας στο συγκεκριμένο θέμα θεωρώντας ότι είναι αρκούντως σοβαρό και αφορά και άλλα σωματεία, τις σχέσεις τους με την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται ζητήματα που μπορεί να θέτουν τα σωματεία στα πλαίσια της νομιμότητας και των δικαιωμάτων τους.

Πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα σωματεία από τους εκπροσώπους της Ένωσης είναι απαράδεκτος και χαρακτηριστικός μιας καθεστωτικής νοοτροπίας που χαρακτηρίζει ανθρώπους που θεωρούν ότι βρίσκονται στις συγκεκριμένες θέσεις ελέω Θεού και όχι ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των σωματείων, τις θέσεις και τα λογικά αιτήματα των οποίων θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν τουλάχιστον με την απαραίτητη κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας.

Το σωματείο μας, μετά την καταδικαστική για μας διαιτησία και την εξοργιστική συμπεριφορά της κας Πετανίδου και του κου Κασαπίδη στον αγώνα της ομάδας μας με την Επανομή την 05/02/2018, ζήτησε εγγράφως την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες των ομάδων μας, τουλάχιστον για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ΕΚΑΣΘ, επιδεικνύοντας απίστευτη αδιαφορία και χωρίς καν να κάνει τον κόπο να μας απαντήσει στο έγγραφό μας, προκλητικά όρισε εκ νέου, σε διάστημα μόλις 5 αγωνιστικών από το παιχνίδι της Επανομής, την συγκεκριμένη διαιτήτρια στον αγώνα της ομάδας μας με την Μηχανιώνα την 26/03/2018, ορισμό τον οποίο δεν αναίρεσε παρότι το ζητήσαμε με καινούρια έγγραφη αίτησή μας.

Φυσικά οιαδήποτε απάντηση (προφορική ή έγγραφη) ποτέ δεν μας κοινοποιήθηκε και στην νέα παρέμβασή μας.

Ακόμη και όταν με την στάση μας στον συγκεκριμένο αγώνα εκφράσαμε την δυσαρέσκειά μας απέναντι στο πρόσωπο της συγκεκριμένης διαιτήτριας  δεν υπήρξε καμία αντίδραση ή σχόλιο από πλευράς της διοργανώτρια αρχής και των αρμόδιων επιτροπών της.

Και η συνέχεια: εκ νέου ορισμός της συγκεκριμένης διαιτήτριας, την Δευτέρα 16/04/2018, στον αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΔΕΚΑ. Φαίνεται δηλαδή ότι κάποιος προσπαθεί είτε να κάνει επίδειξη μαύρου χιούμορ, είτε με κάθε τρόπο να μετατρέψει μια, ενδεχομένως, κακή μέρα μιας συγκεκριμένης διαιτήτριας σε προσωπική κόντρα ενός σωματείου, μέλους της  Ένωσης, με την διαιτήτρια.

Επισημαίνουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, οι διαιτητές απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης μας παρά τις διαφορές αντίληψης που μπορεί να έχομε στα σφυρίγματά τους κατά την διεξαγωγή των αγώνων  Είμαστε όμως αντίθετοι σε θέματα συμπεριφοράς των διαιτητών που δείχνουν εμπάθεια και προκατάληψη απέναντι στον σύλλογό μας και στους ανθρώπους του. Συνεπείς με αυτήν την θέση μας, ακόμη και στο παιχνίδι της Μηχανιώνας  προσπαθήσαμε να αποφύγουμε οιαδήποτε αντίδραση συμβάλλοντας, κατά το δυνατόν, στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αναγνωρίζουμε μάλιστα ότι, στον συγκεκριμένο αγώνα με την Μηχανιώνα, η κα Πετανίδου προσπάθησε και αυτή, από μέρους της, να κινηθεί με πνεύμα ουδετερότητας.
Μετά από όλα αυτά έρχεται, σε διάστημα μόλις 1 αγωνιστικής από το παιχνίδι της Μηχανιώνας, ο ορισμός της κας Πετανίδου για τον προσεχή αγώνα της ομάδας μας με την ΔΕΚΑ.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων και το κοινό που παρακολουθεί το μπάσκετ ας βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους…».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια